Komentara: 31
Pregleda: 17686

Dragan Đurić nakon psihijatrijskog veštačenja vraćen u subotički zatvor

15.09.2014. u 17:35h
Izvor: Subotica.com
Dragan Đurić (34), mesar iz Surčina, osumnjičen da je brutalno ubio Tijanu Jurić (15) iz Subotice, vraćen je u subotički zatvor iz Specijalne zatvorske bolnice. Psihijatrijsko veštačenje je završeno i procenjeno je da može da bude prebačen u „normalan“ zatvor.
Dragan Đurić nakon psihijatrijskog veštačenja vraćen u subotički zatvor

Đurić je dvadesetak dana proveo na posmatranju. Tim neuropsihijatara i psihologa trebalo je da proceni da li je u momentu zločina bio uračunljiv. Kada to bude prezentovano na sudu, Đurić će se suočiti sa mogućnošću da u zatvoru provede narednih 40 godina!

Kako „Alo!“ saznaje, Đurić je pred sam kraj boravka u Specijalnoj bolnici, koja je smeštena u okviru Centralnog zatvora u Bačvanskoj ulici u Beogradu, promenio ponašanje. Dok u početku nije pokazivao nikakve emocije, pred kraj boravka je bilo delimično drugačije stanje.

Dragan Đurić je uhapšen u noći između 6. i 7. avgusta ove godine zbog sumnje da je 26. jula prvo oteo Tijanu Jurić, a zatim je ubio.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 7 meseci
Komentara: 31
Pregleda: 17686

Povezane vesti

Povezane teme

okružni zatvor

tijana jurić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.