Komentara: 57
Pregleda: 12655
Foto

Doček Nove godine na Trgu uz Dejana Cukića i Vegas Showband

18.12.2014. u 13:39h
Izvor: Subotica.com
Organizatori novogodišnjeg dočeka na Gradskom trgu u Subotici saopštili su danas program proslave u kojem će građane zabavljati poznati muzičar Dejan Cukić i Vegas Showband iz Budimpešte.
Doček Nove godine na Trgu uz Dejana Cukića i Vegas Showband

Subotičane će u novogodišnjoj noći na trgu zabavljati Dejan Cukić i popularni bend iz Budimpešte. Prvi na binu će izaći Vegas showband čiji je koncert planirano da počne 31. decembra u 22 časa, da bi od 23,30 časova zabavni program nastavio Dejan Cukić i bend koji će zajedno sa okupljenim građanima odbrojavati poslednje sekunde stare godine.

Za ponoć je, kao i inače, planiran petominutni vatromet, a u prvim minutima u Novoj godini Subotičani će moći zaplesati uz valcer "Na lepom plavom Dunavu".

Za organizaciju novogodišnjeg dočeka na Gradskom trgu lokalna samouprava izdvojila je nešto manje od milion dinara, što je po rečima gradonačelnika među najmanjim izdvajanjima za organizaciju ove javne proslave u Srbiji.

Osmočlani Vegas Showband spada u vodeće zabavno vokalno-instrumentalne izvođače u Mađarskoj, njihova glavna karakteristika je da neguju živu svirku i po tome su vrlo poznati u njihovoj državi.

- "Verujemo da će dinamičan i efektan nastup ove muzičke grupe doprineti opštoj, pozitivnoj i relaksacionoj atmosferi novogodišnje noći", izjavila je pomoćnica gradonačelnika za kulturu Valerija Agošton Pribila.

Dejan Cukić je poznati renomirani izvođač koji uspešno nastupa na muzičkoj sceni preko 30 godina. Njegov bend "Spori ritam bend" nastupao je na mnogim velikim festivalima i raznim svečanostima, odžlati su na destine vrlo posećenih koncerata kako u Srbiji tako i u regionu.

Cukić je istakao kako mu je čast što će "nastaviti ovogodišnje druženje sa Suboticom", jer je nedavno nastupao i na večeri nostalgije Kornelija Kovača u Subotici, što je ocenio kao jedan od vrhunaca karijere.

Koncert Subotičke filharmonije 28. decembra u 20 časova

Tradicionalni novogodišnji koncert Subotičke filharmonije biće održan 28. decembra u 20 časova. Na jednočasovnom koncertu će nastupiti Izabela Gužvanj i Alenka Ponjavić, nastupiće i kamerni hor "Promusica". Izvodiće se dela poznatih kompozitora kao što su Štraus, Brams, Rosini i Pučini. Dirigent na koncertu će biti Čaba Paško. Cena ulaznice za novogodišnji koncert iznosi 2.000 dinara, a moćiće da se nabave od 23. decembra.

Doček Nove godine na Trgu uz Dejana Cukića i Vegas Showband

Izvor: Subotica.com
Najava dočeka Nove godine na Gradskom trgu Najava dočeka Nove godine na Gradskom trgu Najava dočeka Nove godine na Gradskom trgu Najava dočeka Nove godine na Gradskom trgu Najava dočeka Nove godine na Gradskom trgu Najava dočeka Nove godine na Gradskom trgu Najava dočeka Nove godine na Gradskom trgu Najava dočeka Nove godine na Gradskom trgu
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 9 godina i 4 meseca
Komentara: 57
Pregleda: 12655

Povezane vesti

Povezane teme

gradski trg

nova godina

doček nove godine

nova godina subotica

Subotička filharmonija

nova godina 2015

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.