Komentara: 10
Pregleda: 6642

Đuriću produžen pritvor do 5. februara 2015. godine

13.11.2014. u 16:30h
Izvor: RTV Yueco
Apelacioni sud u Novom Sadu produžio je meru pritvora Draganu Đuriću (34) iz Surčina, koji je osumnjičen za teško ubistvo i silovanje Tijane Jurić (15) do 5. februara 2015.godine.
Đuriću produžen pritvor do 5. februara 2015. godine

Viši sud u Subotici je dva puta produžavao pritvor Đuriću, od kada je uhapšen i saslušan, a onda je Apelacioni sud 5. novembra u skladu sa zakonom produžio pritvor u trajanju za  još tri meseca. Više javno tužilaštvo u Subotici trebalo bi da do 5. februara naredne godine podigne optužnicu protiv Dragana Đurića, a nakon toga bi počelo i suđenje.

Advokat Đurića, Viktor Gostiljac za yueko je rekao da pretprošle i prošle nedelje bio u poseti svom klijentu u Subotici i postupa u skladu sa propisima Advokatske komore Srbije,pošto je u toku protest advokata. Najavio je da će branjenika da poseti i naredne nedelje.

Đurić je uhapšen 6. avgusta nakon 12 dana od kada je prijavljen nestanak Tijane Jurić. Đurić je dvadesetak dana proveo na posmatranju u Specijalnoj zatvorskoj bolnici u Beogradu, gde je tim neuropsihijatara i psihologa trebalo da zaključi da li je u trenutku izvršavanja zločina bio urančunljiv. Nakon psihijatrijskog veštačenja, sredinom septembra Đurić je vraćen u Okružni zatvor u Subotici, gde čeka početak suđenja.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 9 godina i 5 meseci
Komentara: 10
Pregleda: 6642

Povezane vesti

Povezane teme

okružni zatvor

dragan đurić

tijana jurić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.