Komentara: 76
Pregleda: 47499

Divljačka vožnja po Radijalcu

15.11.2016. u 15:29h
Izvor: Subotica.com
Stanari Radijalca i slučajni prolaznici zanemeli su od prizora divljačke vožnje mlađeg muškarca, koji je tokom jučerašnjeg dana "šenlučio" po šetalištu nehajući na veliki broj pešaka.
Divljačka vožnja po Radijalcu

Posle polučasovne pomahnitale vožnje, policija je privela mladića, protiv koga je podneta prekršajna prijava za nasilničku vožnju i vređanje službenog lica u vršenju službene dužnosti.

Po rečima očevidaca, automobil "Ford focus" je velikom brzinom, uz škripu kočnica, napravio nekoliko krugova po Radijalcu, a potom se popeo na šetalište, gde je nastavio svoj divljački pir.

Prilikom prelaženja sa jedne na drugu stranu, vozač je razbio sopstevnu šoferšajbnu i prednji deo vozila. Potom je stao na sred šetališta i sa psom u rukama, smireno izašao iz automobila i otišao do obližnje poslastičarnice.

Divljačka vožnja po Radijalcu

Divljačka vožnja po Radijalcu

Divljačka vožnja po Radijalcu

Policija, koju su pozvali građani videvši da se performans neće skoro završiti, odmah je stigla na lice mesta i privela mladića. Po slupani automobil, iz koga je iscurela velika količina ulja, došla je služba "Parking servisa".

S obzirom na blizinu osnovne škole i frenkventnost šetališta, prava je sreća da nije bilo povređenih.

Divljačka vožnja po Radijalcu

U Policijskoj upravi Subotica su za naš sajt rekli da zvaničnog saopštenja povodom ovog događaja neće biti, ali su nam potvrdili da je lice identifikovano i da je protiv njega podneta prijava Prekršajnom sudu u Subotici.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 4 meseca
Komentara: 76
Pregleda: 47499
Povezane teme

Policijska uprava Subotica

radijalac

nasilničko ponašanje

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.