Komentara: 5
Pregleda: 3932

Danas odluka o štrajku Subotičkih geodeta

19.10.2012. u 14:09h
Izvor: RTV City
Zaposleni u Republičkom geodetskom zavodu stupiće danas u štrajk zbog, kako navode, smanjenja plata za 30 odsto nakon primene seta finansijskih zakona koji su usvojeni krajem septembra.
Danas odluka o štrajku Subotičkih geodeta

Nebojša Pejčinović, sekretar Nezavisnog sindikata RGZ, izjavio je za Blic da zaposleni u službama za katastar nepokretnosti u gradovima i opštinama širom Srbije zahteve neće primati, rešavati i izdavati za vreme štrajka. Inače, zaposleni traže isplatu septembarskih primanja na nivou prethodnog meseca, kao i trajno i sistemsko rešavanje položaja i statusa zaposlenih u RGZ-a u celini. 

Kako smo saznali u subotičkoj Službi za katastar nepokretnosti, odluka o štrajku biće doneta nakon 12 časova.

Zbog štrajka, Katastar u ponedeljak neće raditi sa strankama
Zbog generalnog štrajka zaposlenih u Republičkom geodetskom zavodu, subotička Služba za katastar nepokretnosti u ponedeljak neće raditi sa strankama. Štrajk će trajati sve do ispunjenja zahteva, a to su isplata septembarskih primanja na nivou avgusta, kao i trajno i sistemsko rešavanje s položaja i statusa zaposlenih i Republičkog geodetskog zavoda u celini.

Izvor: RTV City
Postavljeno pre 11 godina i 5 meseci
Komentara: 5
Pregleda: 3932

Povezana vest

Povezane teme

geodetski zavod

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.