Komentara: 60
Pregleda: 33636

Cecin koncert 23. juna u Subotici

05.05.2017. u 14:21h
Izvor: Subotica.com
Jedna od najpopularnijih estradnih zvezda regiona, Svetlana Ceca Ražnatović posle nešto više od 3,5 godine ponovo će zapevati pred subotičkom publikom, ovaj put tokom leta, na otvorenom prostoru, na Stadionu malih sportova u centru grada.
Cecin koncert 23. juna u Subotici

Popularna Ceca poslednji put u Subotici nastupila je pre 3,5 godine kada se u Hali sportova okupio veliki broj njenih obožavaoca iz cele Srbije, regiona, ali i mnogih evropskih gradova. Tokom nastupa koji je trajao preko 2 časa mogli se čuti neki od najvećih hitova, koji ovu pevačicu već godinama čine jednom od najpopularnijih na ovim prostorima. Atmosferu sa poslednjeg koncerta u Hali sportova možete kroz fotografije da pogledate u povezanom albumu.

Novi muzički spektakl u vidu koncerta u Subotici zakazan je za 23. jun (petak) od 20,30 časova na Stadionu malih sportova, a ulaznice će biti puštene u prodaju od 20. maja.

Organizator je saopštio da će cene za parter biti 1.300 dinara, za tribine 1.800 dinara, za "Fan pit" 2.000 dinara, dok će ulaznica za VIP prostor iznositi 5.000 dinara. Ulaznice će se prodavati na sledećim lokacijama: Bulevar Caffe, Arte del Gusto i Alloro

Najavljeno je da će koncert biti organizovan uz najmoderniju scensku opremu, ozvučenje i video efekte kako bi se posetiocima omogućilo maksimalno uživanje u koncertnoj večeri.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 11 meseci
Komentara: 60
Pregleda: 33636

Povezano dešavanje

Povezane teme

koncert cece ražnatović

ceca ražnatović

koncert stadion malih sportova

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.