Komentara: 53
Pregleda: 29889
Foto

Ceca svojim koncertom oduševila publiku u Subotici

24.06.2017. u 04:17h
Izvor: Subotica.com
Jedna od najvećih folk zvezda Balkana, Svetlana Ceca Ražnatović održala je sinoć spektakularni koncert na Stadionu malih sportova.
Ceca svojim koncertom oduševila publiku u Subotici

Iako se juče popodne nad Suboticom nadvilo strašno nevreme, ono nije osujetilo održavanje koncerta u sklopu turneje „Autogram“, koji će se po svemu sudeći dugo prepričavati.

Po rečima organizatora, u neprolaznim folk hitovima uživalo je više od četiri hiljade ljudi svih generacija, i to ne samo iz Subotice, nego i iz mnogih okolnih mesta.

Ceca svojim koncertom oduševila publiku u Subotici

Koncert je počeo sa sat vremena zakašnjenja, a nestrpljivu publiku Ceca, ubučena u crni elegantni kombinezon, u trenu je bacila u trans pesmom „Vazduh koji dišem“. Potom su usledili „Beograd“, „Autogram“, „Pet minuta“, „Doktor“, „Volim te“...

- Drago mi je da vidim toliko mladih ljudi, vi ste malo slobodniji i hrabriji, i volim tu snažnu, mladalačku energiju. Kada su ove pesme nastajale mnogi u prvim redovima nisu bili ni u planu, ali mi je drago što ih sada svi zajedno pevamo – poručila je Ceca publici i zapevala čuvenu pesmu „Lepotan“.

Ceca svojim koncertom oduševila publiku u Subotici

Ceca svojim koncertom oduševila publiku u Subotici

Slično je i sa numerama „Nagovori“, „Kukavica“, „Maskarada“, „Pile“, „Tačno je“, „Volela sam, volela“, ali to nije smetalo publici da ih sa omiljenom pevačicom otpeva od prvog do poslednjeg takta.  Istom silinom publika je pevala i „Didule“, „Votka sa utehom“, „Jadna ti je moja moć“, „Poziv koji se ne odbija“...

U našem gradu, Ceca je poslednji put nastupila pre tri i po godine, a reakcije publike sinoć su joj poručile samo jedno – da više ne pravi toliku pauzu. U nastavku pogledajte fotografije sa koncerta.

Izvor: Subotica.com
Koncert Cece Ražnatović Koncert Cece Ražnatović Koncert Cece Ražnatović Koncert Cece Ražnatović Koncert Cece Ražnatović Koncert Cece Ražnatović Koncert Cece Ražnatović Koncert Cece Ražnatović
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 6 godina i 9 meseci
Komentara: 53
Pregleda: 29889
Povezane teme

koncert cece ražnatović

ceca ražnatović

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.