Komentara: 11
Pregleda: 5701

Carinici zaplenili preko 12 kilograma droge na Horgošu

10.01.2018. u 14:28h
Izvor: Subotica.com
Carinici su tokom današnjeg dana, na graničnom prelazu Horgoš, u saradnji sa policijom, sprečili pokušaj krijumčarenja preko 12,5 kilograma droge.
Carinici zaplenili preko 12 kilograma droge na Horgošu

Prekršaj je otkriven na ulazu u zemlju, kada je za detaljnu kontrolu izdvojen automobil „VW Passat“ kojim je nemački državljanin, poreklom iz Crne Gore, putovao za Crnu Goru. Na pitanje carinika, rekao je da nema ništa da prijavi i da kod sebe ima svega 150 evra.

Prilikom detaljne kontrole najpre je u prtljažnom delu, ispod poklopca za rezervni točak pronađeno ukupno 4.630 grama kokaina. Nakon toga je u zadnjem delu vozila pronađeno još šest paketa, od kojih su u dva otkrivene tabletice, za koje se sumnja da su opojna droga „ekstazi“, ukupne mase 3.695 grama. U preostala četiri paketa pronađeno je 4.216 grama bele materije u obliku paste, za koju se sumnja da je reč o narkotiku „spid“.

Kako se navodi u saopštenju Uprave carina, dalju nadležnost u ovom slučaju preuzeli su Ministarstvo unutrašnjih poslova i tužilaštvo.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 3 meseca
Komentara: 11
Pregleda: 5701
Povezane teme

granični prelaz horgoš

krijumčarenje robe

horgoš

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.