Komentara: 1
Pregleda: 10599

15. Bal gradonačelnika Subotice

07.03.2011. u 17:35h
Izvor: RTV Yueco
15. Bal gradonačelnika Subotice

Petnaesti Bal gradonačelnika održan je u subotu uveče u restoranu „Mala gostiona“ na Paliću. Najbolji dokaz koliko Subotičani podržavaju ideju humanosti je činjenica da je svih 200 ulaznica rasprodato u rekordnom roku.

Domaćin bala, po treći put, bio je gradonačelnik Subotice gospodin Saša Vučinić sa suprugom. On se, kako tradicija nalaže, obratio pozdravnim govorom u kome se zahvalio onima koji su se okupili oko humanitarnog povoda. Gradonačelnik je istakao da, iako je Subotica u svom razvoju promenila preko dvesta imena, uvek je čuvala humanost. Goste je zabavljao kvintet Gabora Bunforda, umetnica Katica Ilenji iz Mađarske, kao i subotički Ansambl „Ravnica“.

Nije izostala ni humanitarna tombola, za koju su nagrade obezbedila renomirana subotička preduzeća. Gradonačelnikova supruga dobila je poklon “Kuće zdravlja”, operaciju skidanja dioptrije ili katarakte, ali je istu odmah predala onima kojima će ova nagrada najviše značiti, Udruženju invalida rada. Sav prihod sa Bala biće uplaćen u Fond za lečenje teško obolele dece.

 

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 13 godina i 3 nedelje
Komentara: 1
Pregleda: 10599
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.