Komentara: 43
Pregleda: 15910

Zlostavljanje stanara zgrada na Radijalcu (kod Mlečne pijace)

Ostalo / Neki drugi problem (ostalo)
16. jul 2020.
Postavi pištaljku!

Tekst pištaljke:

Stotine stanara dve visoke zgrade pored Mlečne pijace na Radijalcu su postali višemesečne žrtve jednog čoveka koji nema obzira prema svima nama koji smo mu ukazali na probleme koje nam pravi SVAKI DAN, MESECIMA UNAZAD.

Problemi su počeli pre par meseci kada je čovek starosti oko 50-60 godina, za kojeg kažu da je teška pijanica, odlučio da svakog dana veže svog psa za gvozdenu ogradu na izlazu Mlečne pijace, pored visoke zgrade. Tom prilikom pas laje bez prestanka SAT VREMENA, kao da ga neko kolje iz straha da se vlasnik neće vratiti. Očigledno je da pas ne može da se kontroliše i da zavija, cvili i laje sve vreme dok vlasnik na pijaci pije u kafani i tako svaki božiji dan od 9 ujutro pa do 10-11 časova.

Naša čitava zgrada se trese od urlanja, svaki dan nas sve probudi isti pas urlanjem u skoro identično vreme i nekoliko stotina stanara više ovo ne može da trp!

Više puta smo prišli tom coveku i na ljubazan način zamolili da veže svog psa na nekom drugo delu pijace, ako već mora, jer mnogi stari ljudi i stanari zgrade ne mogu više da trpe. Čovek nas je sve odbio i odrično preneo da ga ostavimo na miru. Slučaj je prijavljen komunalnoj policiji, ali se ništa nije uradilo po tom pitanju!

Ovom prilikom bi poslednji put skrenula pažnju policiji i nadležnim organima koji treba da sprovode red, da spreče da stotine stanara svaki dan budu žrtva jednog coveka koji nema ozbira prema drugima, pa ni prema svom psu. Plašim se da će u protivnom doći uskoro do ozbiljnog fizičkog obračuna jer žrtvama nije preostala druga mogućnost rešavanja problema.

Još jednom ponavljam, zamolila bih policiju da reaguje ŠTO PRE jer je svima preko glave i jasno da će uskoro zaista doći do fizičkog obracuna, ukoliko se ovaj problem ne reši što pre!

Izađite na teren i pitajte bilo koga sa Mlečne pijace o ovom slučaju, svima je vrlo dobro poznato.

Hvala na razumevanju.

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 2 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.