Komentara: 3
Pregleda: 486

Zlatiborska ulica prepuna rupa, nakon kiše i vode

Putna i građevinska infrastruktura (udarne rupe, saobraćajna signalizacija, staze...) / Održavanje puteva (udarne rupe, oštećenja kolovoza, trotoara)
10. februar 2021.
Postavi pištaljku!

PIŠTALJKA ZATVORENA!

19.02.2021. - Pištaljka #10608 je zatvorena uz sledeći komentar:

Odgovor Sekretarijata za investicije i razvoj:

Po važećem planskom dokumentu i to Planu generalne regulacije X za zonu “Peščara” (“Službeni list Grada Subotice” broj 55/2011) postojeća regulaciona širina predmetne ulice je nedovoljna i potrebno je izvršiti njeno proširenje, odnosno rešavanje imovinsko pravnih odnosa. S obzirom da Sekretarijat za investicije i razvoj Gradske Uprave svoj plan i program formira prema dostavljenim prioritetima Mesnih zajednica upućujemo Vas na nadležnu Mesnu zajednicu kako bi se predmetna ulica uvrstila u prioritete.

U predmetnoj ulici nije izgrađena kanalizaciona mreža te Vas po tom pitanju upućujemo nadležnoj instituciji i to JKP Vodovod i kanalizacija u Subotici.

Tekst pištaljke:

Stanovnici PROMETNE Zlatiborske ulice U MZ PEŠČARA imaju dug i neresen problem sa putem em je vislji put od dvorista a i vidi se iz prilozenog da jos samo pecarosi fale na ovom jezeru. A to sto ljudi grebu dno kola i mi kojinimamo malu decu nemozemo redovno proci to nadlezne iz mesne zajednice i ostale bas briga.

APELUJEM DA SE OVAJ PROBLWM RESI DOK NIJE NASTAO VECI PROBLEM. 

Povezana vest
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 2 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.