• Pregleda: 12398

"Zeleni" parking?!

Jedna te ista vozila se svako malo parkiraju na zelenoj površini pored oš "Ivan Goran Kovačić", ne bi li doakali i ono malo preostalim travkama.

Ako je prijava protiv komunalnih policajaca, očigledno "slepih" kod očiju u predmetnom, ali i u drugim slučajevima jedini način da siroti progledaju, onda nema druge nego...Jer, očekivati da se sami prizovu razumu i počnu delovati u duhu ovlašćenja, u domenu je naučne fantastike.

14
Sugrađanin [pre 400 dana i 17 časova] Odgovori
Auuuu svaka im čast. Bahatost na prvom mestu, ali kada se setim da tamo često drugari iz saobraćajne policije parkiraju da bi havatali u zoni 30, onda baš i ne mogu da ih nešto krivim.
Loodilo [pre 400 dana i 17 časova] Odgovori
Bravo za pistaljku! Sve je veca bahatost a komunalci ne reaguju na najprometnijem putu u gradu?!?!
Xxy [pre 400 dana i 15 časova] Odgovori
Iskorenimo takvu vrstu parkiranja, svakog dana vidjam sve vise takvih nedopustivih situacija.
Parking na trotoaru, ispred zgrade, na raznim zelenim povrsinama...
Komso [pre 400 dana i 13 časova] Odgovori
Ovo parking mesto se koristi godinama i svojevremeno je prodavnica "Fontana" dobila dozvolu opštinskih vlasti za parkiranje. Bio je nasut asfaltni sloj za lakši prilaz i posut šljunak na parking mesto. 20 godina ovo nikom nije smetalo. Uvek se nađe neko ko se poziva na državu i službe kad njemu odgovara, i kad nema druga posla.
Kukuriki [pre 397 dana i 14 časova]
Komso, to sto je nesto bilo svojevremeno ne znaci da je i sada u redu ili odobreno.
A ovi komunalci ako hoce da pune budzet trebali bi da kupe jos 2 pauka i da rade kako treba!
Komso [pre 400 dana i 13 časova] Odgovori
Pitam se kako dotična dušebrižna osoba nije slikala i vozilo saobraćajne policije koje se tu često parkira i radarom meri brzinu vozila.
AUTOR [pre 400 dana i 2 časa] Odgovori
Destruktivna ponašanja bilo koje vrste, pa i bahata parkiranja kao u predmetnom slučaju, u ul. Dinka Zlatarića i drugim, mogla bi se eliminisati dok se kaže - fanak! E, sad, da li "udarcem po džepu" ili, pak po leđima, po volji izgrednika. Sa druge strane, za nemaran odnos prema obavezama, službene osobe da fasuju tzv. šut kartu. U donji do leđa, naravno. Nema druge!
Alen [pre 393 dana i 3 časa]
Kada se ovako auto parkira je sa 120kg samo presetam preko haube..
Komšo [pre 399 dana i 4 časa] Odgovori
Bas lepo sto imamo samosvesnog i ekoloski odgovornog gradjanina i,eto velike srece,doticni ima i pametni telefon i vremena da snima i ukazuje na sve probleme ovog grada pa i ovo sistematsko unistavanje zelene povrsine.Ali u ovom slucaju se radi o povrsini koja i nije tako zelena.Svojevremeno je vlasnik prodavnice Fontana dobio od Grada Subotice dozvolu da ovu povrsinu koristi kao parking za svoju prodavnicu.Bio je nasut sljunak i olaksan prilaz sa asfaltnim slojem na cesti.I tako unazad nekih dvadesetak godina koriscenja kao parking to nikom nije smetalo dok se nije pojavio nas samosvesni gradjanin.Interesantno je kako nas drustveno odgovorni gradjanin nije snimio automobil saobracajne policije koji cesto tu parkira i radarom kontrolise brzinu vozila u zoni skole.
Duda [pre 392 dana i 14 časova]
Nemam ništa protiv da se saobraćajci tamo parkiraju kako bi kažnjavali bahato vozače koji jurcaju kako bi uhvatili zeleni talas jer ne daj bože čekaće na semaforu. Čak šta više trebali bi da budu češće tamo!!!!!
Komšo [pre 398 dana i 21 čas] Odgovori
Ova zelena povrsina i nije bas toliko zelena kao sto misli nas ekolog amater,naime jos pre desetak i vise godina vlasnik prodavnice,,Fontana''je dobio sve potrebne dozvole da se ovaj prostor koristi kao parking.Nasut je sljunak i napravljen asfaltni sloj za olaksan prilaz sa glavnog puta.Inace tu je cesto parkirano i vozilo saobracajne policije.(upoznati su oni vozaci koji malo brze voze u zoni skole)
Kukuriki [pre 398 dana i 6 časova] Odgovori
Nidje drzave...
AUTOR [pre 396 dana i 2 časa]
Činjenica je, komšo, da sam kadar svuda stići, što da ne i uteći, pa i na manje-više svakom mestu postojati. Ali, ako već nisam bio u prilici da na straaašnom mestu (barem tako smatrate) fotodokumentujem službene organe u navodnom prekršaju, kako da ste sami propustili bogomdanu priliku. Zort beše ili ste samo jedan od gotovana sklonih razrešenju problema po mogućnosti bez ličnog eksponiranja?

Inače, rad klikera tzv. pametnog telefona koji pominjete prosto je nezamisliv. Upravo kao i rad vaših vijuga, čim u duplo-golom pakovanju istrajavate na odbrani neodbranjivog parkiranja gde mu mesto nije. Rizičnog po bezbednost saobraćaja i bez nanošenja blata i to još na mestu ne tako davne tragedije. Ako vam tuđe greške nisu nikakav nauk, onda ste obična - ... (dopunite sami).
alek vucic [pre 396 dana i 5 časova] Odgovori
KOMSO jesi ti to dobio na papiru sto moras da napises?samo se ponavljas,pa rekoh da te popravimo ako si se pokvario.a mozda si jeo sendvic sa jajima.oce to da pokvari coveka,a i bota bogami.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.