Komentara: 4
Pregleda: 2989

Zatrpavanje odvoda za atmosferske vode (Ulica Braće Radića)

Ostalo / Neki drugi problem (ostalo)
05. decembar 2011.
Postavi pištaljku!

PIŠTALJKA ZATVORENA!

05.12.2011. - Pištaljka #605 je zatvorena uz sledeći komentar:

Na intervenciju Komunalne policije, nadležna služba JKP "Čistoća i zelenilo" je izašla na teren i rešila spomenuti problem. Pošto je identičan problem ponovo prijavljen, obaveštavamo Vas da će Komunalna policija u toku dana izaći na teren i preduzeti neophodne korake. S poštovanjem, Kabinet gradonačelnika

Tekst pištaljke:

Molim vas lepo da mi odgovorite, kako je moguće da se od rekonstrukcije ulice Braće Radić toleriše da neko (pojedinac ili više njih) neprestalno lišćem, travom i zemljom zatrpava odvod za atmosfersku vodu ispred kućnog broja 32? Poznato vam je da je odvod atmsferskih padavina inače loše rešen, pa ulica u slučaju veće kiše bukvalno pliva u vodi, a sada tome još doprinosi nefunkcionalnost jednog odvoda. Da napomenem da je komunalna policija već jednom na tom mestu intervenisala, međutim, nije prošlo ni par dana, i odvod je ponovo zatrpan. Kome odvod smeta i zašto se to ne sankcioniše?
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 2 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.