• Pregleda: 2738

Zašto prevrtati kontejnere?

Zašto? Šta je dobila osoba koja je prevrnula kontejnere? Zbog čega ih svako malo, neko pomera na trotoar ili put, zbog čega ih prevrće? Ko može to da sankcioniše, spreči? U pitanju je naselje Ker, preko puta ovih istih kontejnera su nam napravili divlju deponiju, koja iz dana u dan samo raste, niko ne reaguje i sada još i ovo. Dokle? 

8
Brane [pre 110 dana i 4 časa] Odgovori
Svi znamo ko se masovno naselio u baš taj kraj. I ko divlja po tom kraju.
Stop teroru c....a. Stop lažnoj inkluziji.
Majmun [pre 110 dana i 8 minuta] Odgovori
Zašto debili pišu na sveže ofarbane kuće? Zašto bacaju kamenje na sveže izbetonirane staze ispred kuće. Zato. Ni oni sami ne znaju, bitno je da urade nešto loše drugima, tada se nahrane i srećni su. Tako su vaspitani. Zašto, zašto? Ne znam.
Ja sam ja [pre 109 dana i 14 časova] Odgovori
Zato sto nam se moze!!!
mesab [pre 109 dana i 10 časova] Odgovori
Nije krivo komunalno, krivi su sakupljači sekundarnih sirovina. Na adresi gde živim trenutno se nalazi 5 plastičnih kontejnera, nedavno postavljenih kao zamena ranijim. Isti se brzo pune, pa ih radnici čistoće češće prazne. Kontejneri su u svako doba dana i noći posećeni od sakupljača sekundarnih sirovina. E tu se može videti bahatost sakupljača. Otvaranje poklopca bacanjem istog unazad, što izaziva bučan tresak, naginjanje kontejnera u stranu sa koje se najlakše može zaviriti u njegov sadržaj, i sve ostalo pa i prevrtanje, što izaziva trajno oštećenje kontejnera! Neretko sam bio u prilici, da zamolim te koji to rade da makar zatvore poklopce nakon što sve odrade, kako bi se smanjio smrad, sprečile muve da se šire po okolini i ulaze u stanove. Mnogi to urade, ali samo ako ih zamolite. Nije prijatno kad vas trasak poklopca probudi u 4 sata ujutru. Razumem ja i te ljude, od nečega treba i oni da žive, ali trebaju biti makar tiši u stvaranju buke, kao i štete na kontejnerima!
Magnum [pre 109 dana i 7 časova] Odgovori
prevrnu ovi što kopaju da ne moraju da ulaze...
Subotičan [pre 109 dana i 37 minuta]
Mislim da je pitanje bilo retoričko ali hvala na ekspertskom odgovoru.
Magnum [pre 106 dana i 17 časova]
ima i onih koji su se pronašli...
kerčanin [pre 108 dana i 4 časa] Odgovori
ovo nisu prevrnuli sakupljači sekundarnih sirovina. nemogu da kažem sigurno, jer nisam video. ali živim blizu i viđam od 5 ujutru pa dok je vidno pa i kasnije sakupljače...burlaju ali ne ruše kontenjere. ovo su uradili klinci-vandali najverovatnije. čudi me što se baš u tom delu kera ovo dešava a da im neko ne počupa uši kada se zna da u svakoj ovoj zgradi živi minimum jedan policajac ili inspektor. al jednom će naleteti. inače, pre koji dan, na sred te ulice su prolazili 4-5 osoba, maloletnih najverovatnije. svaki je imao u ruci neku palicu, batinu, šipku....gledam i neverujem...onako namrgođeni na glas psuju i idu u pravcu bolnice...neverica.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.