Komentara: 1
Pregleda: 428

Zašto po decu dolazi mini bus a ne redovni?

Putna i građevinska infrastruktura (udarne rupe, saobraćajna signalizacija, staze...) / Javni prevoz (autobuski, železnički)
18. septembar 2020.
Postavi pištaljku!

PIŠTALJKA ZATVORENA!

22.09.2020. - Pištaljka #10141 je zatvorena uz sledeći komentar:

Odgovor JP “Subotica-trans”:

Generalno, na liniji 3A(Đ) po planu je predviđeno da prevoz obavlja redovan solo autobus. Dana 18.09.2020. zaista je prevoz obavljao mini bus, zato što autobus predviđen za taj polazak ostao u kvaru. Dežurni dispečer, da ne bi deca čekala, kao najbrže rešenje odlučio je da pošalje prvo raspoloženo vozilo koje je bilo mini bus. Navedeni slučaj nije pravilo. Ubuduće, još veća pažnja će biti posvećena konkretnom problemu, naročito zbog bezbednosti deca.

 

Tekst pištaljke:

Volela bi da pitam nadležne. Zašto na Makovu sedmicu šalju mini autobus po decu? Autobus poznat po tome da nema mesta nema vazduha u njoj. Samo slušam virus ovako virus onako maske distancija itd da ne pišem dalje.... Deca maske moraju staviti u autobusu a što je autobus mali da su jedno pored drugog to ne smeta.

Zašto Su-trans ne obezbedi normalan autobus za našu decu da deca mogu da budu bezbedna zbog virusa? Jer mnogo nas njima plaćamo autobusku kartu kao da putuju sa redovnom autobusom ne školski autobus.

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 2 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.