Komentara: 10
Pregleda: 2475

Zašto ne radi garderoba na Gradskom klizalištu?

Ostalo / Neki drugi problem (ostalo)
15. januar 2021.
Postavi pištaljku!

PIŠTALJKA ZATVORENA!

26.01.2021. - Pištaljka #10503 je zatvorena uz sledeći komentar:

Odgovor JKP "Stadion" Subotica:

Prilikom izrade mera za rad Gradskog klizališta JKP „Stadion“ Subotica je poštovao sve Uredbe o merama za sprečavanje i suzbijanje zarazne bolesti COVID-19, kao i preporuke Kriznog štaba.

Podsećamo vas da je dana 26.11.2020. godine doneta Odluka o proglašenju vanredne situacije za celu teritoriju grada Subotice, koja je još uvek na snazi, a u kom slučaju se primenjuju posebne mere zaštite stanovništva od zaraznih bolesti.

Tekst pištaljke:

Zašto ne radi garderoba na klizalištu?? Deca se preobuvaju/sede na hladnim tribinama, tamo ostavljaju cipele (koje kisnu) i budu naravno ledene nakon dva sata klizanja!

Znam da su mere zbog korone ali deca koriste te zajednicke prostorije samo za preobuvanje, ne zadrzavaju se ni 5 minuta ...kada vec dozvoljavate da uđu da kupe čaj, bar dozvolite da uđu i da ostave stvari u toploj garderobi. 

Pouzdano znam da u Beogradu sve radi normalno na klizalistima, zasto onda ne bi tako bilo i kod nas?

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 2 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.