• Pregleda: 1904

Zarasla trava u centralnom groblju - Bajmok

Da li je moguće da centralno groblje u Bajmoku mora da bude zaraslo travom do kolena? Zasto smeće stoji toliko da se mora sa strane već sve bacati smece?? Zasto Funero iz Bajmoka održava uredno polovinu centralnog groblja, dok pogrebno Subotica to ne radi? Kiša nije razlog jer je bilo i lepih dana. Ako je kiša za njih, onda je za sve, zar ne?? Zar pored skupih sahrana i održavanja grobnog mesta i svega ostaloga, ja trebam sam oko očevog groba da kosim travu koja je do kolena?? Sramota za Bajmok, i sramota za sve gde se uzimaju silne pare, a uređenje na minimumu.. ako Funero može, onda bi i pogrebno Subotica isto to moglo.

PIŠTALJKA ZATVORENA!

Pištaljka #8358 je zatvorena uz sledeći komentar...

Poštovani,

JKP Pogrebno je u ponedeljak 24.juna 2019.godine započelo košenje trave na grobljima u Bajmoku, nakon što je uređeno groblje u Mišićevu. Košenje na Centralnom groblju završeno je u utorak, 25. juna 2019. godine. Košenje se nastavlja na groblju Rata i do kraja nedelje, groblju Paprenjača.
U skladu sa Odlukom o sahranjivanju i grobljima, JKP Pogrebno jednom nedeljno tokom cele godine iz groblja u svojoj nadležnosti odnosi deponovano smeće, što nije praksa za sva groblja odnosno delove groblja u Bajmoku.

Koristimo priliku da apelujemo na posetioce groblja da smeće ubace u postavljene korpe i bunkere, obzirom da ostavljanjem smeća na korpi sprečavaju svakog sledećeg posetioca da ubaci smeće te se stvara loša slika oko korpi i bunkera.

JKP Pogrebno Subotica

2
Sajko [pre 236 dana i 7 časova] Odgovori
Danas je treba pokosena,Ali je pre kosenja stvarno u haosu groblje bilo,a I smece bi stvarno trebalo pokupiti jer ga ima strasno puno.
gletcher [pre 235 dana i 17 minuta] Odgovori
sad vec lici na nasto!!!
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.