• Pregleda: 1422

Zapušteno igralište u Braće Jugovića

Dečije igralište zaraslo u travu i korov, kao džungla je, a pola peščanika je obrasla trava odavno, drveni okvir koji je tu postojao odavno je slomljen i nikad nije napravljen novi.

PIŠTALJKA ZATVORENA!

Pištaljka #8611 je zatvorena uz sledeći komentar...

Slika u prilogu pištaljke 8611 ilustruje samo mali deo igrališta čije fotografije u celosti prilažemo kao dokaz da se isto redovno održava. Slike su snimljene 9.8.2019. godine, a poslednje košenje je izvršeno dana 27.07.2019.Što se tiče predmetnog peščanika, isti je naručen pre objavljivanja predmetne pištaljke i biće postavljen u toku sledeće nedelje. Manje površine koje nisu pokošene kako treba zauzimaju oko 1% ukupne površine igrališta sanirane su dana 09.08.2019. Za šta prilažemo fotografije u prilogu.

Sekretarijat za komunalne poslove, energetiku i saobraćaj

3
kojot [pre 72 dana i 9 časova] Odgovori
Ne lazite.
mimi [pre 72 dana i 3 časa] Odgovori
Klupe su u jako losem stanju, trebalo bi ih prelakirati, kao i kucicu. Prethodnih godina su vodili brigu o tome a sada sve polagano trune, propada... Uskoro ce i ovo igraliste otici u zaborav, a dece ce biti sve vise, jer novi stanovi nicu ko pecurke u okolini.
PAS [pre 68 dana i 20 časova] Odgovori
Ajde sad vec stvarno.. Jeste da je zapusteno ali bas "kao dzungla"?? Ne preterujte. Deca mogu komotno da se igraju tamo - sudeci bar po prilozenoj slici.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.