Komentara: 5
Pregleda: 3213

Zapušteno groblje na Paliću

Ostalo / Neki drugi problem (ostalo)
28. jul 2019.
Postavi pištaljku!

PIŠTALJKA ZATVORENA!

28.07.2019. - Pištaljka #8588 je zatvorena uz sledeći komentar:

Poštovani, Poslovi na košenju trave i održavanju groblja Javno komunalno preduzeće “Pogrebno” Subotica obavlja u kontinuitetu u svim grobljima te i u okviru Palićkog groblja; u toku je redovno košenje trave na predmetnom groblju. Opreza radi, podsećamo korisnike grobnih mesta da su iste u obavezi sami da održavaju, bez obzira da li na istima postoji postavljen nadgrobni spomenik, odnosno da preduzeće kosi travu i uklanja korovske biljke iz parcela i pristupnih puteva, a ne i sa samih grobnih mesta. S poštovanjem, JKP “Pogrebno” Subotica

Tekst pištaljke:

Pošto je baki bila godišnjica, pre neki dan sam otisao na Palićko groblje kako bih obišao njen grob i odneo cveće i upalio sveću. Kada sam došao tamo prizor koji sam zatekao me šokirao. Odlučio sam da podelim slike u nadi da će nego ko je odgovaran za ovakvo stanje na Palićkom groblju videti (ili da će bar doći do odgovorne osobe) i da će odreagovati na ovakvo stanje i u nekom narednom periodu biti rešena ova blago rečeno sramota! 

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 2 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.