Komentara: 0
Pregleda: 260

Zapušteno dečje igralište u Maloj Bosni

Komunalno - (otpad, zagađenje, buka, javne površine) / Uređenje javnih okupljališta (dečja igrališta, parkovi, klupe)
26. april 2021.
Postavi pištaljku!

PIŠTALJKA ZATVORENA!

29.04.2021. - Pištaljka #10858 je zatvorena uz sledeći komentar:

Odgovor Sekretarijata za komunalne poslove, energetiku i saobraćaj:

Popravka rekvizita na dečijem igralištu Mala Bosna je izvršena. U prilogu fotografije kao dokaz izvršenog posla.

Tekst pištaljke:

Poštovani želeo bih ovim putem da ukažem sve nedostatke tj dotrajalost dečijeg igrališta u Maloj Bosni. Ovim putem nažalost moram ovako pošto drugačije očigledno nije moguće.

Ne računajući da trava od strane grada nije pokošena u zadnje dve godine pa mozda i duže ( Hvala meštanima Male Bosne na slozi i održavanju travnjaka kako na igralištu tako i u celom selu) ali dečije sprave u tom istom igralištu nisu pogledane odavno tobogan oronuo, ispod ljuljaške oštar kamen izvire klacalice uhvatila korozija, kante za smeće uvek pune smeća jer ih niko ne prazni iako kamion "Čistoće" prolazi svakog četvrtka pored njih. Teško je nažalost stati izdvojiti minut vremena i isprazniti korpu.

I opet nagašavam ŽALOSNO je što moram ovim putem da ukažem na sve te nedostatke koje muče mnoge roditelje ovog prigradskog naselja.

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 5 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.