• Pregleda: 2792

Zapušteni teren kod škole i vrtića u Malom Bajmoku

Pošto ovo igralište ne pripada ni školi, a ni vrtiću, mislim da je dužnost mesne zajednice da ovo reši. Izgleda katastrofa, a u žbunju okolo ljudi nalaze smeće, igle, špriceve... 

PIŠTALJKA ZATVORENA!

Pištaljka #8794 je zatvorena uz sledeći komentar...

Poštovani,

Prostor zarastao u travu oko terena, između Osnovne škole i vrtića u Malom Bajmoku, u ulici Ivana Sarića je pokošen 15.10.2019.godine.

S poštovanjem,

Sekretarijat za komunalne poslove, energetiku i saobraćaj

6
Mattex [pre 113 dana i 4 časa] Odgovori
Zivim ovde i mogu slobodno da kazem da je mesna zajednica jedno ogromno smetlište..zahvaljujuci buvljaku i vetrovima koji nanesu ogromne kolicine smeća i papira....a o kulturi naroda nemam reči...limenke,flaše,papiri,kartonske kutije to se baca gde se stigne...kakav je narod takva je i okolina.....
Magnum [pre 113 dana i 2 časa] Odgovori
što čeprkate po žbunju?
Slobodan [pre 112 dana i 21 čas] Odgovori
Za koga da sredjuju? Nasi se razbezali svugde, nema zive duse... cigani preuzeli MB. Jedva sretnem svoju generaciju kada se provozam ili prosetam. Samo garavi.. Kos je nekada bio krcat sa nasima. Proslo je to doba..
Mali Bajmok [pre 112 dana i 10 časova] Odgovori
Nadam se da ce se teren srediti i biti za upotrebu do sledeceg memorijalnog turnira jer jer sve veci broj ekipa zeli da se takmici. Sramota je da pored redovnog tetena za mali fudbal mi igramo na kosarkaskom terenu na male golove.
Komšija [pre 112 dana i 7 časova] Odgovori
A da odete onda do mesne zajednice?!
Mare [pre 112 dana i 1 čas] Odgovori
Kad sam ja bio klinac, na ovom terenu, kao i na mnogim drugim terenima u gradu, nisi mogao da dodjes na red da igrad celo leto. Cekali smo po dva sata, da konacno dodje red na nasu ekipu, jer je oko terena bilo po 10 ekipa, pa onda pobednik ostaje, ulazi sledeci, i tako svaki dan :)
Svi klinci iz M. Bajmoka i okoline su odrasli na ovom i onom basket terenu pored.
A danas? Kad god prodjem tamo leti, nema nikoga. Klinci odrastaju uz tablete i telefone :(
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.