Komentara: 0
Pregleda: 652

Zapuštena parcela u Gundulićevoj ulici

Komunalno - (otpad, zagađenje, buka, javne površine) / Javna higijena (kante za smeće, kontejneri, održavanje ulica, košenje zelenih površina)
21. avgust 2020.
Postavi pištaljku!

PIŠTALJKA ZATVORENA!

09.09.2020. - Pištaljka #9992 je zatvorena uz sledeći komentar:

Odgovor Sekretarijata za inspekcijsko-nadzorne poslove:

Putem komunalnog inspektora Službe za inspekcijsko-nadzorne poslove Grada Subotice izdat je nalog vlasniku stambenog objekta u Subotici na adresi Gundulićeva br.57 da izvrši uređenje dela javne površine ispred stambenog objekta i površine vidljive sa javne površine.Vlasnik stambenog objekta je postupio po izdatom nalogu i izvršio uređenje neuredne i zapuštene javne površine.

Tekst pištaljke:

Već nekoliko godina imamo problem na adresi Gundulićeva 57. Vlasnik ne održava niti ulični deo a o dvorišnom da ne pričamo! Deca za koji dan treba da pođu u školu a korov je viši od njih. Džungla u dvorištu napreduje i preti da poruši crepove sa druge - zapuštene kuće.  Iz dvorišta se širi smrad - ko zna od čega.

Treba nam pomoć u do vođenju u red ove parcele. 

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 2 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.