Komentara: 5
Pregleda: 1650

Zapuštena kuća u ulici Matije Gupca

Komunalno - (otpad, zagađenje, buka, javne površine) / Javna higijena (kante za smeće, kontejneri, održavanje ulica, košenje zelenih površina)
02. septembar 2020.
Postavi pištaljku!

PIŠTALJKA ZATVORENA!

11.09.2020. - Pištaljka #10051 je zatvorena uz sledeći komentar:

Odgovor Sekretarijata za inspekcijsko-nadzorne poslove:

Za uređenje i korišćenje privatnih parcela zaduženi su vlasnici ili korisnici zemljišta. Komunalna inspekcija uz asistenciju komunalne milicije svakodnevno, na terenu, vrši uklanjanje nepropisno parkiranih vozila sa javne površine.

Izlaskom na lice mesta u ulici Matije Gupca, kod auto praonice u trenutku uviđaja nije bilo vozila parkiranih na trotoaru. Broj telefona za prijave nepropisno parkiranih vozila je (024) 555-311 (Pauk / Depo vozilo)

Tekst pištaljke:

U ulici Matije Gupca 88 ovo je prizor koji pešaci svaki dan gledaju. Pored nemarnog parkiranja gostiju auto praone na tom ćošku pešaci moraju i da zaobilaze deo tog trotoara jer od zelenila sa te kuće ne može da se prolazi. Veći deo te ulice ionako mora zbog silnog gradilišta da se pređe po putu.

Moje pitanje glasi - ko je odgovoran za tu kuću i ko treba da vodi računa o tom zelenilu?

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 2 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.