Komentara: 10
Pregleda: 4859

Zapušten i neuređen deo Radijalca

Ostalo / Neki drugi problem (ostalo)
19. novembar 2019.
Postavi pištaljku!

Tekst pištaljke:

Iako je odlagana Pištaljka da bi se dala šansa ekipi iz Čistoće da sredi podivljalu vegetaciju u parku kod Šumske ulice na Radijalcu, ali evo od juna mesece do danas ništa.

Rastinje je ušlo do pola saobraćajne trake, a toliko je sve obraslo i zaraslo da kada padne mrak svetiljke iz tog dela parka ne mogu da osvetle put kojim idu naravo i pešaci. 

Uveče se još sa druge strane parkiraju vozila onih što idu u teretanu tako da ima mesta tačno za jedan auto da prođe, a pešaci jedino ''escape'' da stisnu kada dođe do te situacije.

Inače je ceo kraj dosta zapušten. Ulice sa rupama, zelene površine pune automobila.

Smeće bi trebalo u neku podzemnu opciju organizovati jer ovako imamo deponiju par dana posle odnošenja smeća. To su sami ljudi krivi, ali treba ih ograničiti. Pretura se po smeću i ostavi se otvoren kontejner, onda se prepuni i smeće leti na sve strane.

Nema ni jednog igrališta za decu. Bilo je jedno davno ali uklonjeno.

Bitno da se postavljaju bilbordi veći nego na stadionu ispred Hale, i to za reklame. Ne možeš da gledaš kada šetaš uveče.

Evo izbori će uskoro, pa nadam se da ćete malo obratiti pažnju i na decu, bezbednost, kao i higijenu ovog kraja.

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 2 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.