• Pregleda: 1440

Zapostavljene ulice u Subotici, korov do kolena!

Jako je tužno da ceo grad zapostavljen što se čišćenja, košenja  i reda tiče u celoj Subotici. Vidim i igralište u Keru! U prilogu možete videti slike iz Kumičićeve ulice.  Sam širi centar grada! Sramota. Utiče na zdravlje i uopšte na kulturu. Jer vide korov, pa onda mogu i smeće baciti...

Dokle ćemo propadati mentalno, zdravsteno i kulturno? 

PIŠTALJKA ZATVORENA!

Pištaljka #8436 je zatvorena uz sledeći komentar...

Poštovani,

RJ „ Zelenilo“ u okviru JKP „ Čistoća i zelenilo“ Subotica kosi i uređuje zelene površine po usvojenom planu i programu rada i po standardnoj dinamici. U prilogu su fotografije pomenutih lokacija nakon uređivanja.

S poštovanjem,

JKP „ Čistoća i zelenilo“ Subotica

4
Jelica Santrač [pre 107 dana i 20 časova] Odgovori
Subotica nije bila nikada nebezbedbniji grad, neurednija i zapuštenija. Sadašnja lokalna vlast ne vodi brigu o osnovnim komunalnim pitanjima, kulturi i egzistenciji svojih sugrađana!
Jelica Santrač [pre 107 dana i 20 časova] Odgovori
Subotica je postala nebezbedan i zapušten grad u svakom pogledu. Srećom pa će novi izbori!
suboticanin [pre 107 dana i 14 časova] Odgovori
slazem se u potpunosti.Somborski put u istom stanju,s' tim da se i drvoredi ne odrzavaju tj ne orezuju pa nemoze normalno da se hoda
suboticanin [pre 106 dana i 19 časova] Odgovori
Od velike crkve /Katedrale/, pa sve do buvljaka nema nijedne kante za smece. Iako bi bilo pozeljno bar deset sa jedne i druge strane Somborskog puta. Pre dvadesetak godina ih je bilo desetak od betona. i sada se nalaze na jednom mestu kod nekog privatnika , ali o tome inspecija i komunalna policija ne vode racuna.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.