Komentara: 2
Pregleda: 2630

Začepljen šaht za površinske vode (raskrsnica Djure Djakovića i Vase Stajića)

Ostalo / Neki drugi problem (ostalo)
13. maj 2012.
Postavi pištaljku!

PIŠTALJKA ZATVORENA!

13.05.2012. - Pištaljka #1144 je zatvorena uz sledeći komentar:

Nakon intervencije nadležnih službi Gradske uprave, kao i JKP "Vodovod i kanalizacija", problem začepljenog šahta na raskrsnici ulica Đure Đakovića i Vase Stajića je rešen. S poštovanjem, Kabinet gradonačelnika

Tekst pištaljke:

Na raskrsnici ulica Djure Djakovića i Vase Stajića s leve strane (idući od Jadrana) na samoj ivici obeleženog pešačkog prelaza već dugo, baš dugo - propustni šaht je začepljen. Svaka pa i najmanja kiša stvara probleme pešacima. Naime formira se veća lokva, koja pokrije pešački prelaz i tu se zadržava dok prirodnim putem ne ispari, a to traje duže ili kraće zavisno od spoljašnje temperature. Hteli ili ne pešaci je zaobilaze gazeći zelenu površinu, ili izlazeći na kolovoz čime se izlažu opasnosti da ih udari neko vozilo. Pre nekoliko meseci sam telefonom pozvao kontakt centar u vezi ovog, gde mi je ljubazno odgovoreno da će oni kontaktirati koga treba i da će me obavestiti telefonom šta će biti uradjeno. I zaista tako je i bilo, rečeno mi je da su dobili obećanje da će biti preduzete mere da se šaht otčepi. Od tada pa do današnjeg dana ništa se nije promenilo. Možda problem nije veliki i meni lično ne smeta, ali tu je velika frekvencija pešaka posebno u vreme školsklskih dana (blizina ekonomske škole), autobusko stajalište, pa je realna opasnost da se desi i nešto neželjeno. Na stranu što sve ovo deluje ružno i kvari izgled okoline, a i zdravstveno nije baš prihvatljivo.
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 2 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.