Komentara: 0
Pregleda: 3690

Žabokrečina i smrad na parkingu

Ostalo / Neki drugi problem (ostalo)
26. maj 2019.
Postavi pištaljku!

PIŠTALJKA ZATVORENA!

26.05.2019. - Pištaljka #8255 je zatvorena uz sledeći komentar:

Nadležna Služba odvođenja otpadnih voda je terenskom kontrolom utvrdila da je reč o internom kanalizacionom sistemu, tj. O delu kanalizacionog sistema čije je održavanje u nadležnosti korisnika usluga, odnosno stanara zgrade. Ovih dana su radnici JKP „Vodovod i kanalizacija“ kanal jettom vršili otpušavanje priključka. A prema izjavi nadležnog radnika problem kod priključka je posledica nemarnosti stanara i prolaznika koji ubacuju razne predmete u kanalizaciju. Ukoliko stanari predmetne zgrade smatraju da je kanalizacioni sistem loše projektovan, Služba odvođenja otpadnih voda smatra da mogu da naruče snimanje instalacija specijalnom kamera inspektom ili da angažuju ovlašćeno lice- vodoinstalatera firme registrovane za ovu delatnost.

Tekst pištaljke:

Javljam se povodom problema - Žabokrečina i smrad na parkingu i to tako već 7-8 dana unazad. Koga kod smo zvali za pomoć, niko se ne proglašava nadležnim. Zato šaljem javno Pištaljku, pokušavajući na ovaj način da rešim problem stanara.

Lokacija je Prozivka, preko puta Fordovog servisa - Beogradski put 71.

Reč je o loše projektovanom sistemu odvodih kanalizacionih sistema. Kada se uradi čišćenje cisternom talog i mulj ostaju i guraju se prema zgradi. Posle toga je potrebno čišćenje kanalizacije zgrade. Kada se ona očisti višak mulja se gurne u deo na parkingu i tako može u nedogled. Svako čišćenje nas košta oko 10 hiljada. A naravno problem je i loš rad Čistoće i zelenila koji ne čiste ni parking ni travnjak neće da odseku grane koje smetaju itd.

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 2 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.