Komentara: 3
Pregleda: 3694

Vreća bez dna u stvarnom svetu - kanta za otpatke kod Gimnazije

Ostalo / Neki drugi problem (ostalo)
11. septembar 2011.
Postavi pištaljku!

PIŠTALJKA ZATVORENA!

11.09.2011. - Pištaljka #309 je zatvorena uz sledeći komentar:

Kanta je vraćena na svoje mesto, a Komunalna policija je intervenisala i zbog toga što se, najverovatnije zbog opušaka, smeće u njoj zapalilo. U nastavku prilažemo fotografije koje smo dobili sa lica mesta.

Tekst pištaljke:

Često se figurativno spominje izraz "vreća bez dna" kao objašnjenje nekog uzaludnog posla. U parkiću kraj Gimnazije sam imao čudnu priliku da usnimim ovu neobičnu kantu za otpatke koja ima dva otvora !!!! Ne znam koji može biti razlog tog izuma a la Raša Popov ali nisam odoleo da svoju zainteresovanost ne podelim sa čitaocima Pištaljke! Baš u tom trenu ova neobična kanta beše polegnuta na zemlju, a smeće se skupilo na njenin vratima kao da želi nazad!! Još sam u nekoj vrsti konfuzije!! p.s. primetio sam da je u tom parku postavljena tacna za pikavce cigara (sjajna ideja) ali je retko ko koristi i ogromna većina njih završava na zemlji i po parku!!
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 2 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.