Komentara: 2
Pregleda: 684

Vozači OPREZ! Radovi (i dalje) u Harambašićevoj ulici

Putna i građevinska infrastruktura (udarne rupe, saobraćajna signalizacija, staze...) / Održavanje puteva (udarne rupe, oštećenja kolovoza, trotoara)
06. septembar 2020.
Postavi pištaljku!

PIŠTALJKA ZATVORENA!

21.09.2020. - Pištaljka #10066 je zatvorena uz sledeći komentar:

Odgovor Sekretarijata za inspekcijsko nadzorne poslove:

Inspektor je izvršio uviđaj i utvrdio da je privremena saobraćajna signalizacija u Harambašićevoj ulici, postavljena u skladu sa Rešenjem o postavljanju privremene saobraćajne signalizacije.

Inspektor je upozorio investitora i izvođača radova da obrate pažnju na postavljenu privremenu saobraćajnu signalizaciju, i da se staraju da ona u svakom trenutku bude postavljena u skladu sa dobijenim Rešenjem.

Tekst pištaljke:

Zbog radova na kanalizacionoj mreži do 14. februara je obustavljen saobraćaj u Harambašićevoj ulici. Koliko do juče nije bilo ni moguće, a danas već nije tako, iz prostog razloga jer je XY osoba, ili više njih (malo verovatno da je izvođač radova u pitanju), rampu na ulazu iz ulice Maksima Gorkog pomerio u stranu, a desetak metara dalje oborio na kaldrmu.

Koliko je to neodgovorno, a pre svega rizično, jasno je ko dan. Samo ne i počiniocu-ima,

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 2 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.