Komentara: 5
Pregleda: 979

Voda jako smrdi u okolini Buvljaka

Komunalno - (otpad, zagađenje, buka, javne površine) / Buka i zagađenje (voda, vazduh, otpad, divlja deponija)
14. januar 2021.
Postavi pištaljku!

PIŠTALJKA ZATVORENA!

26.01.2021. - Pištaljka #10501 je zatvorena uz sledeći komentar:

Odgovor JKP “Vodovod i kanalizacija”:

U slučajevima kada potrošači primete bilo kakva odstupanja, koja prema njihovom zaključku nisu u skladu sa uobičajenim karakteristikama vode za piće, neophodno je da se obrate našoj dispečerskoj službi na broj telefona 024/55-77-1 1 i prijave reklamaciju na kvalitet vode, kako bi Služba distribucije vode izvršila interventna ispiranja vodovodne mreže na lokacijama na kojima postoje problemi (reklamacije potrošača), ili eventualno izvrši ispiranje šire zone oko problematičnih lokacija.

Napominjemo takođe da stalnu kontrolu kvaliteta vode za piće vrši Zavod za javno zdravlje u Subotici, kao jedina ovlaštena ustanova za kontrolu kvaliteta vode za piće u Severno-bačkom upravnom okrugu, te da trenutno nemamo prijavljenih tj. evidentiranih problema sa rezultatima analiza ispitivane vode, koji bi odstupali od referentnih vrednosti po pitanju kvaliteta vode za piće regulisanog Pravilnikom o higijenskoj ispravnosti vode za piće (”61, list SRJ”, br. 42/98 i 44/99 i ”SI. glasnik RS”, br. 28/2019).

Tekst pištaljke:

Voda jako smrdi, ima jak miris. Nije prvi put u Subotici da se sa vodom ovo dešava!! Ukus je gori od bilo kog drugog, nisam je čak ni progutao nego ispljuvao koliko je loša voda! Molim vas rešite ovo!

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 2 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.