Komentara: 6
Pregleda: 6750

Vikend naselje Kelebija

Ostalo - (sve drugo što ne spada u ponuđene kategorije)
08. oktobar 2019.

Bilo jednom jedno Vikend naselje... 

Nekada je naša ulica mirisala na bagrem u maju.., nekada su naša mala deca imala mogućnost da tčkaraju ulicom našom... širokom... da igraju fudbal..ili žmurke..jer je ovo bilo Vikend naselje. Vreme je prolazilo.. dolazili su migranti u naša dvorišta...niko nas nije pitao kako nam je..Evo ga, baš sad prolazi jedan od kamiona koji vuku pesak iz našeg lepog kraja... ostavljaljući za sobom beo oblak!!! prašine, koji te zaslepi kad se sretneš s njima slučajno u prolazu. A sretneš se .. svaki dan. Sretneš ih na putu koji je pun rupa!!!! od kamiona...ponekad u takvoj meri da se pitamo kad će se nečija kuća ugroziti..kad će nam točak ispasti.

Da... Vikend naselje Kelebija... koje je preživelo i gušenje od smeća što su pobacali ljudi koji ne vole prirodu... dok nisu odstranili kontejner sa ulaza u Graničarsku. Sad preživljava ,,vreme kamiona,,... ovih što vuku pesak i ovih što misle da ovde niko ne živi. Umorna sam od objašnjavanja svako jutro.. svaki put kad izlazim ili ulazim u našu ulicu......pošto nemam gde! Nemamo gde.. jer nam zablokiraju put tj. ulaz u ulicu!

Žao mi je, jer kako vidim.. umesto da gradimo našu budućnost, da napravimo igralište, da poprave put! ,da regulišu saobraćaj kamiona, da im postave toalete....mi idemo unazad.. Ostavljamo za sobom teritoriju odakle smo izvukli pesak... skupljamo smeće posle reda kamiona... i ,,vozimo,,u 3 ili ima kad i 4 trake pored kamiona... Ehh Vikend naselje

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 2 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.