• Pregleda: 2351

Veliki Radanovac - problemi

Na Velikom Radanovcu u Radanovačkoj ulici propada put, a i bandere su se nakrivile. Molim nadležne da se predupredi moguća veća šteta. Hvala Vam.

PIŠTALJKA ZATVORENA!

Pištaljka #8528 je zatvorena uz sledeći komentar...

Poštovani,
Izvršeno je saniranje kolovoza u Radanovačkoj ulici.

S poštovanjem,

Javno preduzeće za upravljanje putevima, urbanističko planiranje i stanovanje

5
Austrijs [pre 150 dana i 3 časa] Odgovori
Obratite se onima za koga ste glasali.
Nina [pre 149 dana i 15 časova] Odgovori
Ma nije to ništa navikli smo mi ćutati i trpeti! Zato je tako kako je. Međutim, kad bi slučajno gradonačelnik gradio ,,kućicu" i na Radenovcu, e tad sigurno ne bi bilo ovakvih problema. Eh, građani/birači pa to je bar stari dobro poznati ,,recept"!
Radan [pre 148 dana i 20 časova] Odgovori
Ovaj problem je vise puta prijavljivan od strane stanovnika Radanovacke ulice, stubovi stoje ukrivo par godina, prijavljivano je Komunalnoj indpekciji, kao i od ovih zadnjih kisa odlamanje delova asfaltnog puta a ispod asfalta su krateri bocno prema kanalu. Sto se ne spreci dalje propadanje puta koje je OPASNOST? Kao i iskrivljeni telefonski stubovi. Konkretno ispref brojeva Radanovacka 43/a, 45 i 45/a.
HAJDUK [pre 148 dana i 39 minuta] Odgovori
Dobra pistaljka . Ovim ste obavestili i nadlezne da urade nesto , ali bitnije da sto vise gradjana cuje , jer prilikom mimoilazenja na tom delu neko bi mogao i da propadne autom , povredi se , jer iz auta se ne vidi da je toliko isprana zemlja ispod asfalta .
Radan [pre 144 dana i 21 čas]
Tacno tako. Ne daj Boze nezgode tada ce se svi sjatiti da operu sa sebe odgovornost i mozda ce neko popraviti taj krater ispod asfalta. Neverovatno!
Bukvalno moze malo dete da upadne koliki je otvor bocno!
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.