• Pregleda: 2196

Velika rupa na putu na uglu Frankopanske i Dože Đerđa

Već mesecima stoji rupa na ukrštanju ulica Frankopanske i Dože Đerđa, toliko je duboka rupa da može i čovek nogu da polomi, a više puta sam video da upadne točak auta i ko zna kakvu štetu napravi. Još veći problem je štose rupa ne vidi ako dolaziš iz pravca Dudove šume jer je odmah na krivini, u toj traci gde se skreće za Dože Đerđa. Jako teško se uoči i kada ulaziš od pijace u Dože Đerđa. Rupa je duboka, široka i oštra, a tako stoji mesecima!

PIŠTALJKA ZATVORENA!

Pištaljka #9039 je zatvorena uz sledeći komentar...

Poštovani,

Rekonstrukcija deonice kanalizacionog voda usled čijeg oštećenja je došlo do sleganja instalacije i oštećenja na kolovozu je završena 10. decembra 2019. godine.

S poštovanjem,

JKP „Vodovod i kanalizacija“

3
Vojin pisaric [pre 100 dana i 14 časova] Odgovori
Prodjite putem od pruznog prelaza na Bajskom putu,prema Ljutovu pada vidite kako je nama voziti po tom putu i onda traze da ti je vozilo tehnicki ispravno.pa tu ni Americki HAMER nemoze izdrzati te RUPETINE.O bankini nevredi DZABE govoriti.Sramota treba da je svih u opstini koji tamo sede a gradjana se sete samo pred izbore da im jos jednom prodaju maglu.Sta vam znaci ta jedna rupa.Dodjite u Ljutovo jedinu mesnu zajednicu u opstini koja u 21veku nema asfaltirane ulice.DOBRO DOSLI ako uspete proci.
Magnum [pre 97 dana i 49 minuta]
ko vas tira da pazarite maglu?
OGNJEN [pre 95 dana i 23 časa] Odgovori
Haha, zakrpili su tu ogromnu rulu, ostavili sve tako u uvali i samo popunili rupu, i dalje prelazak preko tog dela asfalta safari, kao uosyalom cela frankopanska ulica...
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.