Komentara: 2
Pregleda: 437

Vandalsko ponašanje na dečjem igralištu na Bikovu

Ostalo / Neki drugi problem (ostalo)
27. jun 2020.
Postavi pištaljku!

PIŠTALJKA ZATVORENA!

06.08.2020. - Pištaljka #9745 je zatvorena uz sledeći komentar:

Sekretarijat za inspekcijsko-nadzorne poslove saopštio je da se pitanje dečijeg igrališta u Bikovu ne odnosi na stanje igrališta i njegov kvalitet za šta je odgovoran Sekretarijat za komunalne delatnosti u saradnji sa komunalnom inspekcijom (igralište je ispravno), već na vandalizam starijih maloletnika koji u noćnim časovima nenamenski koriste dečije igralište. Za taj problem je nadležna policija, pa vas molimo da se s ovim pitanjem obratite Policijskoj upravi Subotica.

Tekst pištaljke:

Svedoci smo vandalskog ponasanja od strane bahatih i neodgovornih pojedinaca na jedinom decjem igralistu na Bikovu u toku nocnih sati. Baca se smece van korpi, penje i skace po toboganu, koriste se i ostali rekviziti predvidjeni i konstruisani iskljucivo za decu mladjeg uzrasta. Molim nadlezne da se pozabave ovim problemom. Prilazem fotografiju prizora zatecenog jutros.

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 2 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.