• Pregleda: 13459

Vandalizam na Paliću

Poštovani,

obraćam vam se kao zabrinuti građanin povodom nemilih događaja, a koji se dešavaju u proteklih 7 dana na Paliću, potez Mol na Muškom štrandu-Peščana plaža. Naime, nakon postavljanja kanti za otpatke na samom molu, iste su posle samo nekoliko dana završile izlomljene u jezeru. Iste su doslovno počupane, za šta je bilo neophodno upotrebiti snagu. Sa druge strane, kante nisu iščupane da bi se koristile i privatnoj režiji, već sa očiglednom namerom da se polome i bace u jezero.

Takođe, na Peščanoj plaži iščupan je jedan od elemenata na dečjem igralištu i doslovno "preko noći" sve drvene ljuljaške i klackalice polomljene su nasilno. Upozoravam organe reda i mira da će Palić zauvek ostati na mrtvoj tački  ako upravo oni ne budu ti koji će češće obilaziti teren i na taj način dozvoliti huliganima da rade šta žele.

12
Igorac [pre 124 dana i 7 časova] Odgovori
Kad nemaju cure....eto sta se desava.
Drnduš [pre 122 dana i 21 čas]
Svaka čast za komentar. Baš si me nasmejao...
dembos [pre 124 dana i 7 časova] Odgovori
to su ovi iz bajnatske
Drago [pre 124 dana i 7 časova] Odgovori
Nisu svi ljudi vaspitani, savesni,odgovorni, kulturni i zato postoje kazne. Udri po džepu za vandalizam, rušenje, bacanje smeća i nekupljenje kerećeg izmeta. Ima da budemo Švajcarska.
tataman [pre 124 dana i 6 časova] Odgovori
Ako se zapitate zašto se takve stvari dešavaju, naučnici su našli objašnjenje na ovakvo ponašanje. Ovi vandali, kada su se rodili, majka ih nije mogla da doji, pa su na kraju tatu sisali...
Pera [pre 124 dana i 6 časova] Odgovori
Strasno!
Mirko Gottesmann [pre 124 dana i 4 časa] Odgovori
Andrej (Vučić) nam daje do znanja da će. bude li smatrao to oportunim. razoriti Suboticu do temelja.
SOTIR ĐUBRE [pre 124 dana i 1 čas] Odgovori
Ne znam samo šta si očekivao od balkanske stoke? Ovo je naša slika i prilika, i onda se žalimo što nemamo para, što nam je nizak standard itd... pa i nismo za bolje.
Drmr [pre 123 dana i 23 časa] Odgovori
Pohvatati stoku i na robiju po dve godine na 'lebu i vodi.
C [pre 123 dana i 15 časova] Odgovori
Šta je u glavama tim vandalima?
Mali [pre 122 dana i 11 časova]
Droga!
RANKO-SRS [pre 123 dana i 8 časova] Odgovori
NISI IN AKO NISI FIN.
DECO NAJLAKSE JE BITI BUDALA , PAMET U GLAVU. AMINUVIK.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.