• Pregleda: 2685

Urasli strujni kablovi u 51. divizije (opasno je i prekriva rasvetu)

Poštovana odgovorna lica grada Subotice molim Vas da rešite problem rastinja  (preko puta broja 12, 14, 16) sa strane strujovodne mreže, gde ne bi smelo da postoji rastinje koje urasta, podiže, spaja strujne kablove i zaklanja noćnu rasvetu. Jednom ste ošišali samo drva i ona su se razgranala, izrasla jača i veća. Trebali ste ih izvaditi. Očigledno niko ne shvata da kada nam sve to usled kratkog spoja sve sprži da će biti što nismo rekli a jesmo. U više navrata zvana komunalna policija, JKP Čistoća i Elektrovojvodina i svi su rekli nije naše. Šta onda jeste ? Čije je ?

PIŠTALJKA SE REŠAVA!

Pištaljka #8839 je u fazi rešavanja, uz sledeći komentar...

Poštovani,

Za pomenutu lokaciju na adresi 51. Divizije broj 9 zakazano je isključenje struje za 6. novembar ove godine u vremenskom periodu od 08,00 do 10,00 časova kada će R.J. ,,Zelenilo’’ JKP ,,Čistoća i zelenilo’’ Subotica izvršiti vađenje stabala čije su grane urasle u vodove po rešenju Službe za inspekcijsko-nadzorne poslove.

JKP „Čistoća i zelenilo“

5
Ginko [pre 30 dana i 22 časa] Odgovori
Isti problem i na uglu ulice Ferenca Kiša i Kostolanji Dežea. Osim što su grane prekrile električne vodove, jedna grana se nadvila nad krov kuće a druga se pre mesec dana odlomila , pod težinom plodova, i pala u dvorište. Podneta prijava nadležnim inspektorima komunalne policije u avgustu i septembru. Još uvek niko nije bio da poseče grane.
Tanjci [pre 27 dana i 21 čas] Odgovori
Nemaju vremena, pocela je sezona skupljanja lisca na gomilu i cekanje da se samo pokupi..
Željko [pre 27 dana i 12 časova] Odgovori
Pre dva meseca, prijavio (više puta) slomljenu granu koja se naslonila na krov preti da padne i ugrozi prolaznike i automobile.Naravno, niko ništa nije preduzeo! Još, treći put kad sam zvao bilo je:
"GOSPODINE! Nemora komunalna policija da izađe, mi smo to prijavili i biće rešeno!"

Oće gospođo, kad padne nekom na glavu...
Andrej [pre 26 dana i 9 časova] Odgovori
Ili fino da stave sve to pod zemlju osim rasvete i da ostavimo drvece da raste a mozda i da se posadi jos drveca. Vidite u centru gde raste drvece fino sve u hladu dok npr kod mene na majsanskom putu ne mozes ici peske ili biciklom do grada leti jer ce da te sunce ubije zbog bandera koje ne daju drvecu da raste kako zasluzuje!
Goran [pre 14 dana i 22 časa] Odgovori
Zakazano sečenje nije odrađeno jer nisu ugasili struju, čekamo ih da se vrate.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.