Komentara: 6
Pregleda: 3012

Urasli strujni kablovi u 51. divizije (opasno je i prekriva rasvetu)

Ostalo - (sve drugo što ne spada u ponuđene kategorije)
22. oktobar 2019.

Poštovana odgovorna lica grada Subotice molim Vas da rešite problem rastinja  (preko puta broja 12, 14, 16) sa strane strujovodne mreže, gde ne bi smelo da postoji rastinje koje urasta, podiže, spaja strujne kablove i zaklanja noćnu rasvetu. Jednom ste ošišali samo drva i ona su se razgranala, izrasla jača i veća. Trebali ste ih izvaditi. Očigledno niko ne shvata da kada nam sve to usled kratkog spoja sve sprži da će biti što nismo rekli a jesmo. U više navrata zvana komunalna policija, JKP Čistoća i Elektrovojvodina i svi su rekli nije naše. Šta onda jeste ? Čije je ?

PIŠTALJKA SE REŠAVA!

Pištaljka #8839 je u procesu rešavanja, uz sledeći komentar...

Poštovani, Za pomenutu lokaciju na adresi 51. Divizije broj 9 zakazano je isključenje struje za 6. novembar ove godine u vremenskom periodu od 08,00 do 10,00 časova kada će R.J. ,,Zelenilo’’ JKP ,,Čistoća i zelenilo’’ Subotica izvršiti vađenje stabala čije su grane urasle u vodove po rešenju Službe za inspekcijsko-nadzorne poslove. JKP „Čistoća i zelenilo“
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 2 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.