• Pregleda: 3602

Upozorenje - Bezbednost pešaka - podvožnjak

Ovim putem želim da upozorim pešake (i ostale) koji se kreću ovom relacijom, da je neko iščupao zaštitnu ogradu i da pripaze dok nadležni ne dovedu bezbedonosnu situaciju u prethodno stanje.

Dan posle je neko vratio ogradu, ali samo naslonio i zaglavio plastičnom čašom, što može biti još opasnije kao neko pokuša da se nasloni. Molim hitnu reakciju nadležnih.

PIŠTALJKA ZATVORENA!

Pištaljka #8601 je zatvorena uz sledeći komentar...

Poštovani,
u vezi pitanja postavljenih od strane građana u vezi zaštitne ograde ispod nadvožnjaka na Segedinskom putu možemo Vam dati sledeći odgovor:

1. Komunalni inspektor je na osnovu utvrđenog stanja izdao rešenje upravljaču puteva JP ‘‘Javno preduzeće ua upravljanje putevima, urbanističko planiranje i stanovanje Subotica‘‘ da izvrši popravku zaštitne ograde u cilju otklanjanja opasnosti po bezbedno kretanje pešaka, biciklista i automobila.

2. Upravljač puteva je izdao nalog izvođaču radova da popravi ogradu i obezbedi deo sa koga je ograda odnešena dok se ista ne popravi i ponovo postavi.

3. Dana 08.08.2019. godine Komunalni inspektor je izvršio kontrolu i tom prilikom je utvrđeno da je slomljeni deo ograde odnešen, a postojeća rupa obezbeđena kako ne bi došlo do eventualnih neželjenih posledica.

Sekreterijat za komunalno-inspekcijski nadzor

12
Subotičanin [pre 132 dana i 18 časova] Odgovori
Plastičnom čašom?!?Taj stvarno bolje da ništa nije ni radio...
Trovach [pre 130 dana i 12 časova]
Meni to deluje kao pakosna namestaljka da se neko prevari i padne na biciklisticku stazu, ili kolovoz.
Podvožnjak [pre 132 dana i 14 časova] Odgovori
Ukoliko se stvarno neko pojavi od nadležnih na licu mesta, molim ga da se upozna sa higijenskim statusom podvožnjaka u pešačkom delu i obezbedi pranje trotoara pod pritiskom i dezinfekciju. Da ne ulazim u detaljniji opis razloga...
Ja sam ja [pre 132 dana i 12 časova]
E tebe su cekali da smislis sta treba da rade,nemaju pametnija posla.Koji si ti odmoran mozak.
jozo bubnjar [pre 129 dana i 14 časova]
Da znas da ti pristaje taj nickname... E bas si podvoznjak... Pod pritiskom, haha... Ali ovo sa dezinfekcijom je slag na torti... Ajd' sledeci put procitaj sta si napisao pre nego posaljes komentar, nije tesko... Evo, npr. tebe moze neko naterati "pod pritiskom" da operes trotoar, zar ne...
RANKO-SRS [pre 132 dana i 11 časova] Odgovori
KAKO SUTRA NECIJE DETE DA IDE TUDA U SKOLU. REAGUJTE DRZAVO LOPOVSKIH POLITICARA :(
Nina [pre 132 dana i 10 časova] Odgovori
Komunalna policija opet spava!
Ukoliko se dogodi nesreća - ko će odgovarati?
Boskic [pre 131 dan i 21 čas]
Komunalna policija - partijsko uhlebljenje clanova vladajuce sekte koji svoje zadnjice pomere samo kada treba da odu po klopu.
C [pre 131 dan i 20 časova]
Niko.
Filozof [pre 130 dana i 17 časova]
Ti
Trovach [pre 129 dana i 14 časova]
@FILOZOF...Svi smo krivi. Krivi smo jer dozvoljavamo ovakav javasluk gradske vlasti. Ako nam ne valja gradonacelnik, smenimo ga. Zar je ovo normalno za Suboticu? Ja pamtim mnogo normalnija vremena. Pamtim vremena kada nisi na korzou mogao naci bacen pikavac, a sada me ne bi iznenadio sadrzaj kontejnera razbacan na mestu gde smo sedeli leti u kaficima.
bosandzeros [pre 130 dana i 22 časa] Odgovori
Ne znam da li se neko trudio da iščupa ogradu, ali tamo gde je pukla izgleda da je prilično pojedeno od hrđe iako je zid cevi prilično debeo mislim da se jedva drži. Tako da ako se desi da neko dođe to da popravi ja bih apelovao da se provere i ostali segmenti ograde jer su verovatno podjednako dotrajali.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.