Komentara: 0
Pregleda: 982

Upalo dete u bunar (Mali Bajmok)

Putna i građevinska infrastruktura (udarne rupe, saobraćajna signalizacija, staze...) / Građevinski problemi (oštećeni i ruševni objekti, oronula fasada)
21. decembar 2021.
Postavi pištaljku!

PIŠTALJKA ZATVORENA!

10.01.2022. - Pištaljka #11724 je zatvorena uz sledeći komentar:

Odgovor Sekretarijata za komunalne poslove, energetiku i saobraćaj:

Po prijemu obaveštenja, organi Grada Subotice su izašli na teren i  ubrzo po utvrđivanju činjeničnog  stanja, postavljen je betonski poklopac na šahti. U prilogu je fotografija koja ilustruje urađeni posao.

Tekst pištaljke:

Juče (20.12.) u povratku iz škole, na Sivačkom putu u M.Z. "Mali Bajmok" dete nam je doslovno rečeno upalo u bunar. Nagazio je na betonsku ploču koji se nalazi pored starog bunara (nazovi poklopac od šahte) koji je pukao na sitne parčade i u momentu je dete propalo kroz otvor i našlo se u ledenoj vodi do glave.

Bunar (šahta) je duboka blizu 2m a možda i preko toga pošto nogama nije mogao da dohvati dno a visok je oko 165cm. Zahvaljujući samom Bogu i snalažljivošću deteta nije došlo do tragedije, zadobio je samo nekoliko udaraca. Policija obaveštena i postavili su žutu traku kao upozorenje.

Bunar i dalje stoji otvoren. Verujem da ima mnogo ovakvih starih bunara i šahti po Subotici i sigurno su opasni po život, pogotovo za malu decu. Mole se gradske vlasti da provere sve stare bunare da se ovako nešto nikome više ne desi.

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.