Komentara: 1
Pregleda: 2071

Ulica Šime Ivića - bitka za asfalt

Građevinarstvo i putna infrastruktura (Izgradnja, renoviranje, ...)
05. jun 2019.

Godina tj. decenijama sad već ulica Šime Ivića vodi bitku za asfalt.

Sve ulice sa kojima se graniči su u asfaltu, poseduju celu infrastrukturu, mnogo puta se postavljalo pitanje oko asfalta, odgovora naravno nema da se vidi gde leži problem.

Danas u toku dana, negde oko 12 h u ulici Šime Ivića su se pojavili bager i kamion sa sitnom granulacijom gradjevinskog šuta. Istresli su šut na otprilike polovinu dužine ulice, polovinu naravno nisu ni pogledali, a način na koji su razgurali šut apsulutno je neprofesionalno i pojedinim kućama će stvoriti još veći problem sa vodama.

Da li nam vi možete pomoći da dođemo do odgovora zašto se ne radi asfalt, zašto ako je doneta odluka nadam se privremena da se sa šutom obezbedi koliko toliko bolja podloga, posao uradio delimično i na ovako loš način?

 

 

PIŠTALJKA ZATVORENA!

Pištaljka #8275 je zatvorena uz sledeći komentar...

Poštovani,

Zemljani put u ulici Šime Ivića je saniran.

MZ “ Željezničko naselje“ je dana 28.08.2018. godine uputila Gradu Subotici, predlog programa MZ za period 2019. – 2021. godina, gde je naveden predlog programa za izradu projektno tehničke dokumentacije i izgradnju nedostajuće infrastrukture za navedene godine po prioritetima.

Predmetna ulica je po pomenutom predlogu navedena kao prioritet broj 2 za 2020. godinu i to kao „ Izrada projektno - tehničke dokumentacije za izgradnju kolovoza u delu ulice Šime Ivića“.

Napominjemo da planski dokument PDR-27-27-/10 iz 2010. godine, predviđa odgovarajuću širinu putnog pojasa, a koja po trenutnoj situaciji zahteva rešavanje imovisko-pravnih odnosa između Grada Subotice i sadašnjih vlasnika parcela što bi omogućilo nesmetanu izradu projektno-tehničke dokumentacije i ishodovanje odgovarajućih dozvola za istu, a nakon toga i izgradnju same ulice.

S poštovanjem,
Javno preduzeće za upravljanje putevima, urbanističko planiranje i stanovanje
Sekretarijat za investicije i razvoj
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 2 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.