Komentara: 2
Pregleda: 1914

Ulegnuće preko celog kolovoza (Ulica Blaška Rajića)

Ostalo / Neki drugi problem (ostalo)
03. oktobar 2011.
Postavi pištaljku!

PIŠTALJKA ZATVORENA!

03.10.2011. - Pištaljka #387 je zatvorena uz sledeći komentar:

Iz JP "Direkcija za izgradnju Grada Subotice" smo dobili informaciju da će konkretno ulegnuće na kolovozu biti asfaltirano prilikom obavljanja radova na asfaltiranju novog šetališta u MZ "Prozivka". Kabinet gradonačelnika

Tekst pištaljke:

Obzirom da vidim "Pištaljku" kao veoma pozitivnu inicijativa, odnosno da se zahvaljujući njoj "rešile" mnoge stvari, UPOZORAVAM na ulegnuće preko celog kolovoza a koje se nalazi u ulici Blaška Rajića ispred zgrade br.30. Naime tamo je svojevremeno, prilikom izgradnje ove zgrade, presečen kolovoz radi dovoda infrastrukture te je nakon toga taj deo zatrpan i presvučen asfaltom. Radi se o tome da se taj deo "slegao" te je sada prisutno ulegnuće celom dužinom kolovoza, što naravno smeta nama koji tuda prolazimo automobilima nekoliko puta dnevno. Kako smatram da nije niti velik posao a niti velika investicija izvršiti popravku tog ulegnuća na kolovozu, verujući u pištaljku, verujem i u to da će nadležni učiniti svoje. Unapred zahvaljujem za grupu gradjana !
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 2 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.