Komentara: 11
Pregleda: 5014

Ulazna vrata SUP-a, čekaonica i sl.

Ostalo - (sve drugo što ne spada u ponuđene kategorije)
14. avgust 2019.

Postovanje svima.

Sezona godisnjih odmora je uveliko pocela, pa samim tim i poseta stranaca ili rodbine iz stranih drzava, koji odsedaju i borave kod svojih rodjaka u Subotici.

Kao sto zakon to nalaze, svaki stranac mora biti uredno prijavljen na adresi na kojoj boravi, a to se resava u zgradi SUP-a.

Nas slucaj:

Svake godine odlazimo u SUP da prijavimo svoju rodbinu iz inostranstva, koja nam dolazi u posetu svakog Avgusta meseca i koja ostaje kod nas oko nedelju dana.

Svake godine, unazad nekih 7-8 godina zaticemo u SUP-u istu scenu. Ulazna vrata koja vec duzi niz godina ne mogu da se normalno otvore ni zatvore.

Mermer ispod vrata svedoci da se vrata po njemu zuljaju vec toliko dugo da se stvorila polukruzna brazda. Popravka ovakvog "problema" je resiva za 15min ali niko izgleda nije nadlezan za taj slucaj.

U cekaonici postoje "fotelje" ili ono sto je ostalo od njih, na sta se uvek nasmeju nasi stranci, zajedno sa telefonskom kabinom, da nas verovatno podsecaju na neko davno proslo srecno doba...kada je postojao neko nadlezan za sve navedeno.

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 2 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.