Komentara: 5
Pregleda: 684

Udarne rupe u Omladinskoj ulici, višegodišnji problemi sa rasvetom

Putna i građevinska infrastruktura (udarne rupe, saobraćajna signalizacija, staze...) / Održavanje puteva (udarne rupe, oštećenja kolovoza, trotoara)
21. septembar 2020.
Postavi pištaljku!

PIŠTALJKA ZATVORENA!

22.09.2020. - Pištaljka #10154 je zatvorena uz sledeći komentar:

Odgovor JP za upravljanje putevima, urbanističko planiranje i stanovanje:

Uvidom u dostavljenu listu prioriteta od strane Mesne zajednice Makova sedmica, utvrđeno je da se navedena ulica ne nalazi u prioritetima te je potrebno da se po ovom pitanju obratite Mesnoj zajednici.

Prilog sa TV Subotice na ovu temu:

Predsednik Saveta MZ „Makova sedmica“, Mirsad Nalić, kaže da sličan problem postoji i u drugim ulicama tog dela grada, koje su takođe bez tucanika. U ovoj konkretno problem je širina jednog dela i nerešeni imovinsko pravni odnosi, ali i epidemija koja je stopirala predviđene radove.

Dok stanovnici Darinke Radović ne dočekaju sledeću godinu i tucanik u svojoj ulici, moraće da se zadovolje  grederom, koji će u narednih nekoliko dana proći ovom, ali i kroz desetak drugih ulica u ovom delu Subotice, najavljuje Nalić.

http://tvsubotica.com/index.php?c=vest&vestid=9530&slider=off&lg=sr

Tekst pištaljke:

Kao nove stanare ulice Darinke Radović interesuje nas da li će greder rešiti problem ulice Omladinske od betona do ćoska Darinke Radović? Molimo vas da se taj višegodišnji problem reši sa tucanikom ili sa grabljenim asfaltom.

Nažalost svake godine prođe greder a situacija je sve gora i gora. Drugi problem je da nema rasvete u tom delu ulice. Trebalo bi postaviti 2-3 stuba i razvući rasvetu, jer naša deca prolaze u mraku.

Apelujemo da se reši taj deo Omladinske, jer dnevno više od 200 auta prolazi, a u tom delu, rupe, blato, deca i skola. Poslali smo pismo i Mesnoj zejdenici čekamo odgovor od predsednika MZ MIrsada Nalića.

Apelujemo portal Subotica.com, da prenese ovaj problem i gradonačelniku i svim potrebnim službama  u Gradskoj kući. Hvala!

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 2 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.