Komentara: 10
Pregleda: 712

Udarne rupe u Daruvarskoj ulici

Putna i građevinska infrastruktura (udarne rupe, saobraćajna signalizacija, staze...) / Održavanje puteva (udarne rupe, oštećenja kolovoza, trotoara)
03. novembar 2021.
Postavi pištaljku!

PIŠTALJKA ZATVORENA!

18.11.2021. - Pištaljka #11594 je zatvorena uz sledeći komentar:

Odgovor Javnog preduzeća za upravljanje putevima, urbanističko planiranje i stanovanje:

Uvidom u dostavljenu listu prioriteta od strane MZ Novo selo utvrđeno je da se ova ulica nije navedena kao prioritet. Molimo vas da se po ovom pitanju obratite nadležnoj mesnoj zajednici.

Tekst pištaljke:

Pištaljka #1

Molim nadležne da reše problem rupa u Daruvarskoj ulici ! Ulica je puna rupa, za 21.vek nedopustivo, a kada padne kiša postaje skoro neprohodna. Neverovatno je da ne može bar tucanik da se stavi, sramota za grad!

Pištaljka #2

Dobar dan posle sva kise, poceli smo da razmisljamo da krwnwmo svi da kupimo konje i kocije jer se vracamo u proslost, poale svake kise i sunca dolaze ili pescane oluje ili zivo blato, ulazak u ulicu je nocna mora, ne znamo cak sta vise da uradimo, posle gasa koji su nam uveli u ulicu, ulica je postala pravi haos, ljudi se ublatnjave od glave do pete, deca dodju u skolu kao da zive u dzungli, pa dokle vise ovo.. da li ima neko nadlezan da izadje i da vidi ovo? 21 vek je...

* dve pištaljke sa identičenom temom u kratkom periodu objedinjene su u jednu.

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.