• Pregleda: 1355

Tridesetogodišnje iščekivanje uređenja parkinga

Паркинг испред стамбене зграде Јо Лајоша 59-63 у Суботици више од 30 година представља ругло. Градоначелник је упознат са овим проблемом пре скоро годину дана, а станари ових зграда нису добили ни ваљан одговор иако на његовом сајту стоји: Ja, kao gradonačelnik Subotice, otvoren sam za svaku razmenu informacija sa vama jer vodi nas isti cilj – da naša Subotica bude mesto za još ugodniji, organizovaniji, zdraviji i srećniji život. S poštovanjem i željom da zajednički osvojimo naš cilj, Bogdan Laban, gradonačelnik Subotice Какву сврху има овај његов позив, ако се ништа не предузима? Да ли овај део града не заслужује да буде место угоднијег, организованијег, здравијег и срећнијег живота?

1
Nikola [pre 951 dan i 19 časova] Odgovori
Gore pomenuta zgrada je izlozena neprimerenom okolinom, dali ispred zgrade gde je parking u katastofalnom stanju a preko prazan plac koji se godinama ne odrzava (korov do guse ) Treba otici iza zgrade i videti divlje deponije, ljudi dolaze kolima i izbacuju razno smece i stare stvari, kontenjeri prepuni, određena lica preturaju izbacuju napolje da bi dosli do necega njima bitno i to traje vec godinama, komunalna policija dolazi slika ali rezultata nema. Neko od nadleznih organa bi se morao pobrinuti za ovakvo stanje jer mi placamo porez i to uredno ovom gradu a za uzvrat jedno veliko NIŠTA.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.