Komentara: 10
Pregleda: 2063

Trava do kolena na Prozivci

Komunalno - (otpad, zagađenje, ekologija) / Informacije o građevinskom zemljištu, izgradnji, legalizaciji
11. jun 2019.

Uzalud se stanovnici naselja Prozivka žale već dve godine na ne pokošene travnjake na Prozivci. Trava je do kolena, deca ne mogu da se igraju a vlasnici pasa takođe nemaju gde da prošetaju svoje kućne mezimce. Da li je moguće da stvarno nemaju dovoljno zaposlenih jer uvek takav odgovor dobijemo ili je to čisti nemar JKP Čistoće i Zelenila?! I kada konačno pokose travu ostave i ona istrune te se onda još davimo i u smradu, a da ne spominjemo kako sa tim uništili mnoge travnjake pa nam sada umesto trave raste korov!

Koliko puta treba još da se požalimo da bi neko reagovao?! Mi to plaćamo i želimo da nam dvorište, a to i jeste naše dvorište, bude uredno. O kantama za otpatke da ne pričamo jer skoro da ih i nema a i one koje postoje ne prazne se redovno. Ali uvek su građani krivi da bacaju smeće svuda naokolo! Probudite se već jednom i neka nam grad opet bude čist jer to je i Vaša slika a ne uvek samo kritikovati da su građani krivi. Mi ne možemo prazniti kontejnere, a isti ih je broj iako se broj stanovnika povećao u naselju.

Nadam se da ovo moje pištanje bar nekada uroditi plodom, pa ću sledeći put napisati pohvalu.

PIŠTALJKA ZATVORENA!

Pištaljka #8314 je zatvorena uz sledeći komentar...

Travnate površine u naselju Prozivka su košene u drugoj nedelji maja 2019. godine, a sada se kose u drugoj nedelji juna 2019. godine, pošto se po programu, kao i sva blokovska naselja na teritoriji Grada Subotice, održavaju jedanput na mesečnom nivou. RJ „ Zelenilo“ u okviru JKP „ Čistoća i zelenilo“ Subotica započela je košenje, kao i uvek, od ulice Braće Radić. Naravno da povećan broj stanovnika, odnosno novih zgrada i stanova, iziskuje povećanje i broja kontejnera u koje će se odlagati komunalni čvrsti otpad. Obaveza investitora, koji je te nove zgrade sazidao, je da obezbedi dovoljan broj posuda( kontejnera i/ ili kanti) kao i posebnu prostoriju u zgadi gde bi se te posude nalazile i čuvale do dolaska radnika JKP „ Čistoća i zelenilo“ Subotica. Te posude nikako ne bi ni trebalo da se nalaze na javnim površinama. JKP "Čistoća i zelenilo"
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 2 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.