Komentara: 7
Pregleda: 4064

Svakodnevna deponija u ulici Bože Šarčevića

Ostalo / Neki drugi problem (ostalo)
24. jul 2012.
Postavi pištaljku!

PIŠTALJKA ZATVORENA!

24.07.2012. - Pištaljka #1391 je zatvorena uz sledeći komentar:

Mesna zajednica Novi Grad, uz finansijski pomoć Fonda za zaštitu životne sredine, konačno se rešila divlje deponije koja je godinama bila na početku ulice Bože Šarčević. Na inicijativu mesne zajednice deo gde je bila deponija, iako su na tom mestu stajali kontejneri, sada je uređen, a divlja deponija očišćena. Kontejneri su sada smešteni na novo asfaltirani deo koji je ograđen, a na meštanima ostaje da vode računa o tome da smeće bacaju unutar kontejnera, a ne pored, kao do sada. http://www.subotica.com/vesti/kraj-divljoj-deponiji-u-mz-novi-grad-id12867.html

Tekst pištaljke:

U Boze Šarčevića svakodnevno se stvara mala mini deponija koja se čisti svakodnevno 2 -3 puta. Uz angažovanje Higijeničara iz MZ to se dovede u red ali kroz pola sata se opet stvori sličan prizor kao na slici grad smo molili za pomoć čekamo da se reši ovaj problem a do tada molimo građane koji čiste svoje podrume da neprljaju više i ovako je katastrofa na pomolu.
Povezana vest
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 2 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.