Komentara: 4
Pregleda: 1281

Strujni kablovi među granama drveća u Šarplaninskoj ulici

Ostalo / Neki drugi problem (ostalo)
07. jul 2020.
Postavi pištaljku!

PIŠTALJKA ZATVORENA!

07.07.2020. - Pištaljka #9775 je zatvorena uz sledeći komentar:

Dana 11.07.2020.godine ekipe Elektrodistribucije "Subotica" su izašle na lice mesta, u Šarplaninsku ulicu, i izvršile orezivanje dva stabla, a zatim o tome obavestili JKP "Čistoća i zelenilo" o izvršenom orezivanju i dogovorili se da oni u utorak, 14. jula, odnesu isečeno granje.

20.07.2020 - Nakon što je EPS izvršio orezivanje stabala ispod elekto- vodova, JKP „ Čistoća i zelenilo“ Subotica je uklonilo grane sa pomenute adrese.

Tekst pištaljke:

Prilikom duvanja jačeg vetra, žice se dodiruju i varniče. U kući ispred koje su ta dva drveta niko ne živi već duži vremenski period. Već dva puta je prijavljeno komunalnoj policiji i rečeno je da će izaći na teren, međutim ništa od toga... stvarno ne razumem da li treba da se zapali nešto, pa će se tek onda uraditi nešto po tom pitanju... U pitanju je Šarplaninska ulica u Malom Bajmoku.

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 2 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.