• Pregleda: 8890

Stanje elektronske kartice

Znajući cenu autobusa od 90 din sa elektronskom karticom prilikom silaza uvek dobijemo nazad 30 din. pa tako nas košta jeftinije 60 din..dopunim svaki put sa 300 400 dinara da ima na njoj ...pa velim da proverim koliko ima a ono pokaže svaki put drugu cifru na kraju jednom 538 a drugi put 536.. Interesuje me kako obračunaju iznos i gde nađu onih 8 dinara ili 6 na kraju ako je karta 60 sa vraćenom 30 dinara. Po ovome nas već dugo potkradaju sa tim pogotovo ko ne proverava..na kraju od toliko nas bogami skupi se lepa gomilica za njih ..

12
vazduPLOHov [pre 342 dana i 12 minuta] Odgovori
A dobro je i ako nadjes ispravan aparat za proveru stanja u autobusu...
Kitten [pre 341 dan i 23 časa] Odgovori
I ja sam to primetila....
Kib [pre 341 dan i 23 časa] Odgovori
ja mislim da su te kartice upravo i izmislili da bi nas potkradali, pa koliko puta vam uopste ne skinu tih 30 dnara, iako ste prislonili karticu uz citac, a ni ne znate, nego primetite tek kad vam odjednom ponestane para na kartici iako bi trebalo da ih imate jos.
PUTNIK [pre 341 dan i 22 časa] Odgovori
Što nas pokradaju, nego svuda u Srbiji je jeftinija autobuska karta no u Subotici. U Novom Sadu kupljena karta u autobusu, plaća se samo 55 dinara. Ne bi čoveku bilo ni žao, autobusi iznutra truli ... samo što putnik ne propadne. A o higijeni bolje da ni ne komentarišem. Zvono za izlazak ne može ni da se dohvati redovno. Subotica kao da ne pripada Srbiji. Eeee Subotico moja ....
OCP [pre 341 dan i 21 čas] Odgovori
Pa mozda si putovao nekom linijom koja ima vise od jedne zone npr. Kelebijskim gde je cena 88 dinara (posto je u drugoj zoni). Na kraju krajeva odes u centralu i proveris.
Tamara [pre 341 dan i 21 čas] Odgovori
Provera se vrsi iskljucivo kad se odjavite . Tek onda pokazuje da je vratio kusur i realno stanje na kartici tj el.novcaniku
Nikola Kuzman [pre 341 dan i 21 čas] Odgovori
Ja imam mesecnu za djake, nisam primetio da mi kredit odlazi...
prof. Nenad [pre 336 dana i 3 časa]
Седи, један!
PUTNIK [pre 341 dan i 9 časova] Odgovori
Ukoliko smatrate ili sumnjate da je nastala neka greška pri naplati vožnje, uvek možete poći do poslovnice "Patria" gde se primaju reklamacije. Ukoliko se ustanovi da je zaista nastala greška pri naplati karata usled kvara uređaja ili drugih smetnji, vratiće vam novac koji je pogrešno skinut sa kartice ili dopuniti razliku na karticu.
Fcknnnd [pre 341 dan i 8 časova] Odgovori
Jednom sam usao ujutru u bus sa tom karticom na kojoj je bilo 300 din,dao sam vozacu da mi otkuca kartu a on je rekao da ne moze i da nece da radi i vratio mi je sa papiricem da na njoj ima 300 din ali kaze nece da radi,platio sam kartu i sacuvao oba papirica,uvece kada sam isao sa posla opet sam dao vozacu kartu i pisalo je da na njoj nema nista i da moram da platim,uz papir od jutra kada sam isao na posao gde pise da ima para na njoj rekao sam da necu da platim ,vozac je odma zvao disoecera a dispecer policiju,odma su dosla kola sa cetri policajca i izveli me napolje kada sam rekao u cemu je problem rekli su da moram da platim i da jedino mogu da se zalim u su trans da mi vrate novac...lopovcine,sada se retko vozim busom ili idem taksijem ili biciklom ne dam im ni dinara..
pero [pre 341 dan i 3 časa] Odgovori
cim procitam ovo JP odmah se najezim
JP "Subotica-trans" [pre 340 dana i 3 časa] Odgovori
Poštovani gospodine,
cene karata u gradskom prevozu su 60 dinara ukoliko se plaća elektronskim novčanikom odnosno 90 dinara ukoliko se plaća gotovinom (ili se nepravilno koristi elektronski novčanik).
Ukoliko ste putovali na prigradskim linijama onda postoji mogućnost da cene karata nisu zaokružene. Cena karte u drugoj zoni je 88 dinara. Dakle ukoliko ste, na primer, koristili autobus na liniji 22 "Subotica-Kelebija" i putovali dalje od stajališta "Kelebija opština" cena karte je 88 dinara bez obzira da li se plaća elektronski ili u gotovini.

Ukoliko sumnjate na tačnost naplate Vi, kao i ostali korisnici elektronskog novčanika, mogu izvršiti proveru na šalteru reklamacija na prodajnom mestu "Patrija". Ukoliko se utvrdi da je sistem pogrešno obračunao cenu karte JP "Subotica-trans" će izvršiti povrat novca.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.