• Pregleda: 2348

Sređivanje okoline Stevana Filipovića i Augusta Cesarca

Želela bih da pohvalim Gradsku upravu i Sekretarijat za komunalne poslove, energetiku i saobraćaj. Posle par poslatih e-mail-a za MZ Novo Selo i JP Čistoća i Zelenilo u vezi otpada na igralištu kod gore navedene ulice i da nema u okolini nijedna kanta za smece (ja sam par puta otkad smo se doselili ovde - pre 4 meseca - pokupila u sopstvenu kantu smeće unutar igrališta i ispred naše kuće što je preko puta igrališta), uputili su me na pomenuti Sekretarijat, i nakon toga je izvršeno čišćenje okoline igrališta i postavljene su 4 nove kante ovde. 

11
Dux [pre 113 dana i 12 časova] Odgovori
Nisam siguran obzirom ko se tu skuplja da ce kante nesto da vrede
Dorottya [pre 112 dana i 22 časa]
Da, i ja sam svesna toga, ali nadam se... Sa svojih 29 god sam postala prava baba roga, jer kako su nesto poceli tamo da "demolisu" kucicu za tobogan, pocela sam da im aplaudiram i da ih "pohvalim" kako su pravi momci da se ovde izivljavaju, i ubrzo su otisli dalje :D (autor pistaljke)
komšija [pre 112 dana i 20 časova]
Isti problem je i na igralištu nedaleko od vas u istoj ulici kod zgrada.Skupljaju se tamo prevrću kante, šaraju fasadu zgrade i trafo, uriniraju na igralištu ...opomene ne vrede ,milicija paaa od pet poziva oni jednom dođu opomenu ali već sutra ovi su opet tu .Evo fotografije šta smo juče našli na igralištu na kojem ima mnogo male dece i može biti veoma opasno ako se neko ubode.Inače nije prvi put da se ovako nešto pronalazi ne bih o tome za šta se koristi ali špricu nije mesto na igralištu ,razmišljao sam dali da pišem Pištaljku ali nisam jer verovatno nema svrhe.
Dux [pre 112 dana i 18 časova]
Nadam se i ja da ce da ih koriste :) nije problem ni sakupiti smeće ali svaki dan e to postaje iritantno znam i ja sam pored igrališta
Trovach [pre 112 dana i 12 časova]
Komunalna policija svakodnevno potvrdjuje da nicemu ne sluzi.
DUX [pre 108 dana i 20 časova]
@Trovach Zvao ih ja vise puta jednom samo dosli i to posle sat i po vremena pita gde su otisli? Mislim se skoro pa su stigli u Leskovac :)
Aco [pre 112 dana i 18 časova] Odgovori
Dajem kantama mesec dana i ekipa koja se tamo okuplja ce da ih unisti.Strasno sta smo doziveli da nam deca ne smeju otici sami u prodavnicu zbog ci..na
Dorottya [pre 110 dana i 17 časova]
Verujte mi nisu samo to romi, vec deca koje roditelji nisu naučili da se ne uništava okolina i ne baca se smeće... Nažalost roditelji nisu u stanju da daju osnovno obrazovanje i nauče tu osnovnu kulturu decama...
Kejt [pre 112 dana i 14 časova] Odgovori
Do jeseni planiramo preseljenje u kucu odmah kod pomenutog igralista. Iskreno se nadam da ima i normalnog sveta sa kojim cemo moci da se druzimo i mi kao roditelji a najvaznije nasa deca! DOROTTYA, kako ste zadovoljni sa krajem? Ne ocekujem odusevljenje ali bar da je pristojno za decu uz prisustvo roditelja?
Dorottya [pre 108 dana i 17 časova]
Oh onda dobrodosli komsije, trazite zuti auto i pozvonite kod nas :) Ja sam zadovoljna, sve je blizu i za roditelje i za decu (skola, ambulanta, vrtic, prodavnice razne...), mi do sad nismo imali nikakvih problema sa okolinom (jednom su nam klinci pozvonili na zvono i jednom kucnuli na prozor, ali to je to), jedino ovo mi je smetalo da je bilo smece u okolini, ali cini mi se da polako ce i to da se normalizuje. Ono sto bi mogla da napomenem da je dosta prometan kraj, ali cini mi se da to samo ispred nase kuce, jer nam je kuca tacno na cosku. Sve u svemu mi smo zadovoljni :)
Kejt [pre 107 dana i 6 časova] Odgovori
Uh hvala mnogo DOROTTYA na iskrenom odgovoru, kroz tvoje poruke vidim da ste mladi a i mi smo :-) Dolazimo sa ćerkom od nepunih godinu dana, pa se jako nadam da će i ona a i mi moći da steknemo dobre komšije :-) Prolazila sam tuda pre neki dan, mislim da sam baš videla vaš auto :-) A pošto dolazimo sa Radijalca, baš sa Aleje, mislim da nam prometnost neće smetati ;-) Vidimo se uskoro... Čim katastar prestane da štrajkuje...pa da podnosimo zahtev za kredit. Pozdrav.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.